onsdag 27. juni 2012

Nytt hus og epla-sommerferieVi har kjøpt oss hus! Et sjarmerende hus synes vi, med en ekstremt overgrodd hage og masse oppussing som må gjøres.  Her er det koselig for en liten Henrik å sitte på trappa sammen med besteforeldre :)

Nå er det pakke-, flytte-, male-tid og derfor tenkte jeg å ta en lang og god sommerferie fra eplabutikken min. Alt av varer blir pakket ned til helgen, så er du interessert i å kjøpe noe så må du slå til nå. Butikken stenges 1. juli. 

Men bloggen og instagram vil nok bli jevnlig oppdatert, ja :) Sånn er det når man er ivrig!


14 kommentarer:

 1. Gratulerer med nytt hus! Så spennende! Vi er midt oppi samme prosessen, samtidig med graviditet og en travel tilværelse med en smårolling :) Noen ganger må man bare hoppe på de sjansene som byr seg! :)

  SvarSlett
 2. Forstår godt din pause - men glad du fortsetter med de super hyggelige instagrams. Lykke til med hagen, huset og magen :)

  SvarSlett
 3. Tillykke med det nye hus! Det er en kæmpe beslutning, som vi også står i pt - nu må vi se, om det bliver til noget! Men hvor ser det bare hyggeligt ud. Glæder mig til at se flere billeder, og nyd nu jeres indflytning.

  Kh
  Anna

  SvarSlett
 4. Lykke til! Vi har også nettopp flyttet fra leilighet til hus. Det er VELDIG gøy:)

  SvarSlett
 5. Masse lykke til! Gleder meg til å lese om hvordan oppussingen går :)

  SvarSlett
 6. Så spennende! Lykke til med nytt hus, og der gleder meg at bloggen fortsatt blir oppdatert selv om det er ferie :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med huskjøp!!
  Blir spennende å følge dere gjennom oppussing :-)
  Ha en flott kveld!
  Mona

  SvarSlett
 8. Gratulerer med huskjøp! Så stas!

  SvarSlett
 9. Gratulerer med hus, det blir nok bra!

  SvarSlett
 10. Gratulerer med hus. Kos deg med oppussing, opprydning og sommer :)

  SvarSlett
 11. Gratulerer med nyhuset - Blir veldig spennende med planlegging og oppussing :-)

  SvarSlett
 12. Nytt hus må føles så braaaa! Lykke til i dagene som kommer. Jeg følger spent med her OG på instagram. Instagram er gull, særlig for oss som liker hyppige oppdateringer og har vanskelig for å holde oss unna dvs er iiiivrige! ;D

  SvarSlett
 13. Gratulerer med nytt hus!! Det så jo fint ut:) Elsker hus med hage, overgrodd eller ei.... Min er bare potetåker nå siden vi har drenert for under en måned siden, men neste sommer skal det blomstre og gro hos oss!

  Masse lykke til med oppussinga! Det er utrolig kjekt å få sette sitt eget preg på huset, og velge farger og materialer selv. :)Gleder meg til å følge deg videre med alt det spennende som skjer i tiden framover!

  Lykkelykke til:)

  SvarSlett
 14. Gratulerer med huset! Misunner deg overgrodd hage og oppussingsprosjekt og alt som følger med! Og gleder meg til å se bilder!!!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!