fredag 22. juni 2012

Gul og blå lillebror


Jeg har lenge hatt lyst til å sy noe i gul, orange og lyseblått. Synes det er en så nydelig fargekombinasjon. Det lille sparket til å gjøre det fikk jeg da jeg så at jeg hadde et halvklipt lyseblått fleeceteppe liggende. Og det må jeg si - å sy lappeteppe med fleecebakside er jo halve jobben av et vatteppe! Dette gikk jo som en lek i forhold :) Herlig! Så dette blir et lite teppe som lillebror kan gurgle på når han kommer.

Stoffene er stort sett av gjenbrukte stoffer. Noen av de blomstrete oransje stoffene har jeg fått av snille Siw som hadde kasterunde før hun skulle flytte. Så hyggelig at hun tenkte på meg da! Takk, Siw :)

7 kommentarer:

 1. Så nydelig lappeteppe Vakre farger :)
  Deilig helg til deg og dine :)

  SvarSlett
 2. Nydelig, bare helt nydelig:)

  SvarSlett
 3. Du er så utrolig flink til å kombinere og det blir så koselig :) Tipper veslegutten vil kose seg på det fine teppet!!
  God helg :)

  SvarSlett
 4. Nydelig! Jeg har også ett vatteppe på listen av ting å jobbe med i sommer - flott å få inspirasjon av deg :D

  SvarSlett
 5. Dette likte jeg kjempegodt, knallfine farger sammen. Du er så flink!! :O)

  SvarSlett
 6. Kjempefint var det!
  Og så gøy med en liten en på vei:)

  SvarSlett
 7. Takk dere :) Det var gøy å sy i en fargekombinasjon jeg ikke har brukt så mye før!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!