torsdag 21. juni 2012

En hverdag

Jeg må innrømme at jeg kjeder meg litt om dagen. Så da spammer jeg instagram, bloggen og facebook med små øyeblikk fanget med iPhonen. Noe må man jo finne på, sant? Og vil du være med i hverdagen min så kan du søke opp vibekevh på instagram. Eller kanskje det holder å bli bombardert med innlegg her? ;)

5 kommentarer:

 1. Syns det er hyggelig jeg :) Blir litt inspiret - som du kanskje kan se via instagram ;)

  SvarSlett
 2. Hehe, ja det er godt det ikke bare er jeg som er ivrig på instagram :) Hyggelig å følge hverdagen din også!

  SvarSlett
 3. Har også Instagram dilla :) Men er noen ting jeg ikke helt får med meg, for ser at andre har flere filtre enn meg. Irriterende, samtidig mangler jeg noen andre ting inne der også. Når du skal legge Instagrambilder i bloggen din, laster du de først ned på dataen og så legger du ut vanlig? Skulle ønske man kunne poste direkte til bloggen, sånn man gjør til Facebook. Hadde vært litt lettere :)

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jøss, er det flere filtre? Har jeg ikke fått med meg.. Men ser at mange har tatt bilder med vanlig kamera og lastet opp i instagram, så kan jo hende at de har redigert i et annet redigeringsprogram i forkant?
   For å laste opp instagrambilder til bloggen ville jeg brukt blogger-appen. Da kan du enkelt laste opp bilder fra telefonen :)
   Fin dag til deg også :)

   Slett
  2. Takk for svar, Vibeke! Ja har hørt at de sier de har flere filtre, og se kan styre lys og diverse. Ikke jeg, så aner ikke hvorfor. Høres ut som du bruker de i bloggen slik som jeg da :)

   Riktig god helg!

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!