mandag 11. juni 2012

Doctors order

 Jeg prøver å være flink og gjøre som legen sier. Jeg prøver å slappe av. Er ikke så god på det, jeg kjeder meg altfor fort! Så har du tips til hva man kan gjøre når man egentlig ikke orker å gjøre noe så vil jeg veldig gjerne høre dem :)


6 kommentarer:

 1. Uff da - ikke lett den der - se på en gammel men god serie på TV, strikke på noe som ikke krever så mye telling, lydbok kanskje. Eller så kan du sjekke bloggen Grow Cook Sew - hvor en australsk kvinne er tvunget til å ligge i sengen pga graviditet.

  Lykke til.

  SvarSlett
 2. du kan jo få noen til å kjøpe deg noen sesonger med en eller annen serie du liker. eller prøve deg på noe nytt å spennende som er slik at du kan være i ro. eller lese mange nye blogger som du ikke har lest før =) håper du finner på noe=) klem

  SvarSlett
 3. Jeg hadde det sånn som deg i fjor vinter: sykmeldt med beskjed om å hvile mye og ta livet med ro. Jeg kunne heldigvis både gå turer og gjøre småting, men energien var ikke helt på topp og det var mye om å gjøre å hvile så mye at babyene ikke ville ut i verden... Tv-serier på tv er gull verdt, jeg var gjennom Mentalist, The Wire, Downton Abbey og litt Dexter, samtidig jeg strikket og strikket og strikket... Ellers kan du jo lage fotobøker, det er sånt som alltid gnager litt i samvittigheten og som jeg gjerne skulle hatt litt ekstra fritid til å lage i stand. Forsøk å kose deg med fridagene, selv om jeg vet at det er vanskelig!

  SvarSlett
 4. Stemmer i det de andre sier om å se serier og strikke noe kjekt, eller les en god bok. Jeg har også underholdt meg selv ved å spille Wordfeud, Draw Something og kabal på telefonen. God bedring fra ei i samme situasjon!

  SvarSlett
 5. For en koselig nyhet! Ikke at du må ta det med ro selvsagt Ü Men at det er en lillebror på vei! Da er det ikke rart det går litt sakte på bloggfronten.
  Kjipt å måtte ta det så med ro. I forrige svangerskap måtte jeg ta det heeeelt med ro de siste to månedene. Uff, kjedelig det... men belønninga er jo super ihvertfall Ü Strikke, hekle, kan du sy? Eller går det ikke å sitte foran maskinen lenge av gangen? Serier på dvd ja. Redigere bilder, lage album (jeg gjør det på nett, er alt for mye jobb å gjøre det på gamlemåten), ta morgenkaffen på trappa/ute i det fri, lese (gjerne andres blogger! Ü) Håper du får tida til å gå!

  SvarSlett
 6. gratulerer med et nurk i magen! Ikke noe kjekt å ikke orke noe. Jeg lå strekk ut sist svangerskap. Dette er jeg mye trøtt og sliten, men sist begynte jeg å lure på om det kunne være ME. Uansett, så er det ikke så mye tips fra meg. Kose seg med en bok, god kopp kaffi, kanskje litt nettsurfing eller kjekke blader. Håper resten av tida går fort! :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!