tirsdag 8. mai 2012

Strikke stripesokker

Etter en altfor lang vinterdvale har jeg nå endelig hatt lyst til å skape noe. Det føles utrolig godt, og jeg merker hvor mye jeg egentlig har savnet det! Herlig :)

Til sommeren flytter vi til et kaldere sted. Fra en varm Osloleilighet til et kaldt Drøbakhus. Og da trenger jo Henrik varme sokker som han kan løpe rundt på kalde gulv med. Dessuten får vi hage, og jeg ser ikke bort fra at en liten ivrig Henrik plutselig befinner seg ut på kalde steinheller. Og da er det jammen godt å ha strippesokkeisolerte føtter :) Jeg merker at jeg tror jeg trenger stripesokker jeg også. Kjenner jeg meg selv rett så har jeg nok plutselig listet meg ut jeg også, en kald sommermorgen for å drikke morgenkaffe ;) Jeg gleder meg!

7 kommentarer:

 1. Herlig fargekombinasjon - orange og grått er en schlager sammen :-)

  SvarSlett
 2. Knallfine sokker! Tror jeg skal gi svigermor et hint om at mine føtter også trenger stripesokkisolering....min strikke-liste er nemmelig lengre enn lang, og hun gjør et par sokker på ei helg. Kjekt med svigermødre innimellom;)

  Og den morgenkaffen ute på steinhellene i morgensola hørtes herlig ut!

  SvarSlett
 3. Så deilige sokker. Har sokkedilla for tiden selv også :) Man får jo aldri nok ræggisser :D

  SvarSlett
 4. Fineste fargene!
  Og det var jammen godt med en dose hanmadeVibeke igjen Ü

  SvarSlett
 5. Smilehull: Skulle ønske jeg hadde en som ville strikke sokker til meg! Det er nemlig noe av det kjedeligste jeg vet.. Går greit til Henrik fordi de er så små liksom... Så I en sving: Jeg skulle ønske jeg hadde sokkedilla - for du har virkelig rett i at man ikke kan få for mange :)
  Og dere andre: Tusen takk for fine ord og hyggelige kommentarer :) Stas!

  SvarSlett
 6. Gratulerer med hus! :) Og gratulerer med å ha funnet tilbake til skapergleden. Noen gangen trenger vi bare litt pause. Kjekt å se deg igjen! :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!