søndag 20. mai 2012

RegningerI helgen hadde min gode venninne Julie bursdag. Hun hadde tidligere ymtet fram at hun ønsket seg en mappe til regninger lik den jeg har laget her. Julie er veldig turkis av seg, og fargevalgene var derfor ganske så naturlig. I tillegg lagde jeg dymolapper, en med regninger og en med post. Så kan hun jo velge hvilken hun vil bruke. Hvis ikke hun velger å ha den uten skrift da :)


4 kommentarer:

 1. Hei Vibeke:-) For en utrolig hyggelig kommentar du har lagt igjen hos meg. Tusen takk:-) Jeg har en bitteliten bloggkrise for tida, og da er det spesielt godt å få slike fin tilbakemeldinger:-) Har selvsagt lagt meg til som følger hos deg...ser at bloggen din vil jeg gjerne utforske mer. men akkurat nå er jeg på vei til jobb, så det skal jeg kose meg med en kveld ganske snart! Hilsen Anne Lise

  SvarSlett
 2. God morgen, Vibeke!
  Elsker fargene! :) Lyser opp en ellers kjedelig regnings-bunke ;)
  Jeg kjøpte boken du er med i, innen jeg fant den fine bloggen din her,-gøy å følge deg, du lager mye fint!

  Ha en kjempefin dag!

  Smil fra Marthe

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!