mandag 21. mai 2012

Detaljer fra barnerommet


Her er energinivået skrantent om dagen. Dere får derfor nøye dere med noen ymse detaljer fra barnerommet. Dinosauren er fra eplabutikken Blåbær, og var en ting jeg bare måtte ha da jeg så den. Så nydelig form og farge skal man lete lenge etter! Bildene på veggen har min farmor i sin tid brodert til meg og mine søskens barnerom. 
3 kommentarer:

 1. Henrik har et flott rom!

  SvarSlett
 2. Kjempefint! Hvor er kjøkkenet ifra? Håper energien kommer tilbake! klem

  SvarSlett
 3. Takk :) Og Kine - kjøkkenet finner du her: http://www.lilleprinsen.no/product/572644/Milios_Kjokken-i-tre-BL%C5-LIME-P%C5-LAGER.html
  Har sett like kjøkken dyrere andre steder, så tror det er et godt kjøp :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!