torsdag 5. april 2012

God påske

God påske til alle dere! Her var planen å gjøre mer enn å bare skule på stoffene, men istedet er vi slått ut av influensa, forkjølese og omgangssyke. Selv er jeg den heldige som bare er forkjøla, og er sånn sett den som er i best form. Litt sying fikk jeg gjort i går kveld, men fy søren da var det så lenge siden jeg hadde sydd at jeg nesten hadde glemt hvordan jeg gjorde det. Måtte ha litt flere tenkepauser enn det som vanligvis er påkrevd. Makan! Skjønner at jeg må sy oftere :)

Uansett satser vi på friskhet innen i morgen så vi får reist avgårde på tur med fine folk. Ønsker dere alle en frisk og flott påske :)

2 kommentarer:

 1. God bedring, og god påske:)

  SvarSlett
 2. Godt at du får sydd litt iallefall..
  Eg har sydd ein kjole til minstemor no i påska,
  men det blir lite for tida..
  Håper de blit friske og får fare på tur!!
  God påske til deg og dine:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!