lørdag 4. februar 2012

Sånn går no dagan

Jeg er i januarstemning og i bloggdvalemodus. Ikke så god på å sove for tiden, og da blir alt annet litt i slow motion. Så på kveldene finner du meg ofte sånn. Strikkende. Noe mer krevende enn det får heller vente til våren og sommeren kommer. Da blir det som regel liv i Vibeke igjen også :)

Også registrerer jeg at jeg har fått endel flere følgere - selv i bloggtørken. Så koselig! Det blir jeg alltid glad for :) Ønsker dere alle fine og rolige kvelder, både dere som er følgere og dere som kikker innom! Dere gjør meg glad alle sammen!

6 kommentarer:

 1. Strikking og hekling i sofaen - det er kjempemys ;). Ser så koselig ut også - ikke sant?

  SvarSlett
 2. Kjenner meg igjen, både på strikking i sofa`n og problemer med søvnen. Men men, snart er det vår, det pleier å hjelpe litte bitte granne:) Ønsker deg gode og kreative strikkekvelder videre:)

  Hilsen Camilla i Aggais Verden

  SvarSlett
 3. Så koselig ut
  ønsker deg en fin fredag
  Ingvild

  SvarSlett
 4. Koselig:) Så fine ting du lager!

  SvarSlett
 5. Vad mysigt du har det.
  Kul att du har så fin klänning :-)

  SvarSlett
 6. Åååh..-så artig det var å oppdage bloggen din! Må si du er utrolig produktiv, veldig inspirerende å kikke litt rundt hos deg :)
  Masse hilsen fra Fru Mokkamaster som kanskje har norges minst oppdaterte blogg..-men jeg ssyr masse i stedet ;))

  Ha en strålende dag!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!