fredag 6. januar 2012

Teip

 Ført og fremst tusen takk for alle hyggelige kommentarer på oppsummeringen min av fjoråret! Det setter jeg så stor pris på :)

Før jul bestilte jeg noen papirposer til å ha rundt varene som blir solgt på marked. I samme butikk hadde de også små teipruller. Og jeg har hengt meg litt opp i at jeg må bestille så nær opptil 200,- som mulig for å få mest varer til lik portopris. Og disse kostet ikke så mye og var en flott ekstra tilleggspresang til meg selv. På fine treklosser er teipen festet. Alt er bestilt fra etsybutikken Le Box Boutique.6 kommentarer:

 1. Så fine bilder, Vibeke! Virkelig flotte farger på teiprullene.
  Ha ein fin dag!
  Solbjørg.

  SvarSlett
 2. knall tøffe og fine bilder du fikk av de!

  god helg :)
  klem

  SvarSlett
 3. Superkule! Du er en dyktig fotograf også!

  SvarSlett
 4. Så fine! Tenk så mye det gjør å rulle tapen på treklosser i stedet for en kjip plastdings. God helg til deg!

  SvarSlett
 5. Så fine! Jeg går å venter på en pakke fra dem også:)
  Et fantastisk kreativt år du legger bak deg:)
  Jeg bøyer meg i strikke og sy-støv;)

  SvarSlett
 6. Så kan man godt værdsætte tape en smule ekstra :-)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!