onsdag 4. januar 2012

Oppsummering del 4 - Garn

 Jeg elsker garn! Jeg har igrunn altfor mye garn i forhold til hva jeg trenger. Innimellom er det litt godt å besøke andre blogger der jeg ser mer garn enn hos meg. Da føles det ikke så rart å ha store garnlager allikevel :)

I fjor bestilte jeg en garnvinder/hespetre/garnspinner (fortsatt usikker på hva det heter...), som gjør jobben så mye lettere! Nøstene blir ikke like fine, men SÅ mye mer bruksvennlige. Blant annet kan man ta tråd fra både ytterst og innerst samtidig, noe som gjør at man slipper to nøster når man skal strikke dobbelt. Sånt blir jeg litt hverdagsglad av :)Jeg prøver meg jevnlig på hekling. Her hekler jeg staver som skal bli til et teppe. Hadde kjøpt inn nok garn, men av en eller annen grunn har garnet blitt borte. Har virkelig ingen anelse om hvor jeg kan ha lagt det, og har ikke helt samvittighet til å kjøpe nytt. Så i mellomtiden ligger teppet halvferdig i kurven.


 I fjor lagde jeg for første gang siden 80-tallet makrame. Moro!

7 kommentarer:

 1. Herlige bilder som fikk det til å "klø" i garnfingrene mine :-)

  Velkjent dette med stort garnlager, ja :-)

  Kos deg med heklingen og det nye året!!

  SvarSlett
 2. Så mye fint garn :) Har selv veldig mye...men ikke nok da he he. tror den garntingen din heter 'hespetre' det er ihvertfall det min mamma kaller det. har ikke en selv :( men kanskje jeg skulle ønske meg en så det ikke blir så mye rot i garnet mitt.

  SvarSlett
 3. Det er visst flere av oss som har garndilla:) Det er liksom ikke mulig å la vær å kjøpe garn. Du har en garnvinde og en nøstemaskin og det er fabelaktige verktøy, helt uunnværlig når så mye garn kommer i hesper.

  SvarSlett
 4. De armbåndene var jo knallflotte da :) Masse nydelig som man kan trylle frem med flott og fargerikt garn.

  SvarSlett
 5. Så stilige oppsummeringer du har laget!
  Utrolig masse fint, og så holder du på med så mye forskjellig:)

  Godt nyttår til deg!

  SvarSlett
 6. hello

  wat a lovely protject.

  greatings send you Conny

  SvarSlett
 7. I love those bracelets and the color yarn! Very pretty! If you would like to share your awesome projects and ideas with similarly themed blogs add your name to the link up tab on my blog!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!