tirsdag 3. januar 2012

Oppsummering del 3 - Sy


Jammen fikk jeg sydd en god del i året som var og her er et lite utvalg:

Kluter med frottebakside
 I fjor fikk jeg meg endelig iPhone, og endel nye etuier ble laget. Nytt av året var knapp og strikk til lukking istedet for trykknapp.
Haugevis med minietuier, bokmerker, magneter, lomebøker, sminkepunger og toalettmapper ble laget.


 Jeg sydde mange vogntepper i 2011, og prøvde meg til og med på et stor lappeteppe. Jeg elsker lappeteppeprosessen med å velge stoffer og fargekombinasjoner. I skrivende stund har jeg faktisk akkurat klippet opp til et nytt et som skal bli sengeteppe til Henrik :)
 Jeg sydde mange puter og klarte også å knekke rundputekoden. Trikset mitt for å få det fint ble å sy en bred kant i siden. Da slapp det å krølle seg sånn i sidene. Rundputer gjør forøvrig virkelig sofaen til et hyggeligere sted å være!
Jeg havnet skikkelig på sløyfekjøret og endte opp med en god mengde spenner, strikker og brosjer. 
6 kommentarer:

 1. Hej Vibeke

  Tak for dine smukke og inspirerende billeder. Du har godt nok også været produktiv i 2011!:-)

  Kh
  Anna (som nyder dit tæppe i bilen de kolde morgener på vej på arbejde!)

  SvarSlett
 2. SÅÅÅÅ mange fine ting og farger:)
  Godt nytt år!

  SvarSlett
 3. Så flink du er til å oppsummere året. Virkelig inspirerende å ta en itt på alle de flotte sakene du har laget :)

  SvarSlett
 4. her var det masse gladfarger - måtte smile for meg selv. Skulle gjerne hatt alle de putene og teppene rundt meg. Utrolig så masse fine stoffer.... Nå gleder jeg meg skikkelig til stoffpakken fra stoff og stil kommer, vet ikke hva jeg skal sy, men vil bade i farger etter å ha sett dette :)
  Takk for at du lyste opp dagen min :)

  SvarSlett
 5. Så mye fint du lager, og i så mange herlige farger :) Jeg blir så inspirert av å titte innom her! Gleder meg til å følge med videre.

  SvarSlett
 6. wow. her var det mye fint. nå fikk jeg lyst til å bruke de stoffrestene jeg har til noe fint.

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!