mandag 2. januar 2012

Oppsummering del 2 barneklær

Jeg fortsetter oppsummeringen med barneklærne jeg lagde i året som var. Jeg må innrømme at buksesying har jeg igrunn aldri helt fått til, og jeg finner liksom ikke en god form. Så de er ikke så mye brukt. Med unntak av selebuksene. De er slitt i stykker og vokst fra. Strikkeplaggene derimot er i daglig bruk :) Tipset til meg selv bør vel derfor være å strikke mer og sy mindre. Ihvertfall når det kommer til Henrik ;)

5 kommentarer:

 1. Jøss, her var det mye flott. Det er så koselig med hjemmelaget.. Super kule bukser med biler på knærene. :)

  SvarSlett
 2. Den brune og hvite strikkagenseren bed bamsen var nydelig!!!

  SvarSlett
 3. FIIINE Henrik med så mange FINE klær!

  SvarSlett
 4. Du er så grei Kine! Takk for så mange utrolig koselige kommentarer :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!