fredag 27. januar 2012

Nytt på barnerommet

 Puh, plutselig ble det lenge siden sist. Masse rapporter, mye fredagsjobbing og helgeavtaler har gjort at bloggen har blitt et neglisjert sted. Jeg håper det går over snart ;)


I mellomtiden har Henrik blitt stor gutt med stor barneseng. Han koser seg skikkelig der! Men han koser deg nok mer midt i dobbeltsenga til mamman og pappan, for han kommer tassende hver natt. 50 % koselig og 50 % ugunstig.


Det grønne lappeteppe er egentlig bare halvferdig, og har ikke fått noen bakside. Men grønt er skjønt og jeg gleder meg til det blir ferdig!


Ønsker dere alle en superduper fredag!


10 kommentarer:

 1. Så utrooolig dyktig du harvært i hjørneskjøtene på sengelappeteppet hans! Det kan du være stolt av! Nesten autistisk presisjon ;o)

  SvarSlett
 2. Hehe, takk :) Jeg er nok litt sy-autisk ja ;)

  SvarSlett
 3. Og sånn kommer det til å fortsette, de to eldste kommer inn til oss hver natt, faktisk litt mer slitsomt enn koselig! :) Best å lære dem tidlig at det ikke er hverdagskost å få sove i storesenga :)

  Ha en FIN helg Vibeke!

  SvarSlett
 4. Helt enig Kine, det er litt mer slitsomt enn hyggelig... Ha en FIN helg du også Kine :)

  SvarSlett
 5. For en utrolig innbydende seng!
  Så masse fine farger, nesten rart han ikke vil ligge der hele natten:)

  SvarSlett
 6. Utrolig flotte farger!
  Kjempemye fint - sengeteppe, putene og tapeten. Likte alt jeg: )
  God helg!
  -Kristin-

  SvarSlett
 7. Superhärligt med det nya i barnrummet!
  Man blir riktigt glad och känner våren i luften med färgerna ;)

  Marina

  SvarSlett
 8. Takk fine dere :) Så hyggelig med så mange godord :)

  SvarSlett
 9. Kanonfint lappeteppe! :) Mange herlege grøntonar du har lappa saman her. Henrik er verkeleg heldig som har så mange flotte, heimelaga puter, tepper, klede etc. frå ei superflink og kreativ mamma :)
  Her vurderer vi òg stor seng til storejenta vår (2 år og 3 mnd), men er samtidig redde for at det kan bli litt vel trangt i storesenga - der ligg nemleg veslebroren halve natta og søv ved sidan av puppen.. uuups ;)
  Lukke til vidare i mørketida.. Eg kjenner meg godt igjen i det du seier her, og ser verkeleg fram til vår og meir lys - og mindre kulde! :)
  Klem, KristiN

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!