mandag 2. januar 2012

Godt nyttår og oppsummering del 1 - Papir

Godt nyttår til alle dere fine folk! Håper dere alle har hatt en finfin jul, romjul og nyttårsfeiring :)
Under følger et forsøk på en oppsummering av håndarbeidsåret som var. Synes det er fryktelig vanskelig å gjøre sånne utvalg, ihvertfall når jeg er så lite systematisk i bildearkivet... Så her er altså en liten begynnelse, del 1. Vet ikke hvor mange deler det ender opp med å bli, men helt sikkert ikke alt for mange :)

Også har jeg veldig lyst til å si tusen takk til alle dere som har fulgt meg i året som var, og velkommen til nye følgere :) Dere er topp!

2011 var året da jeg begynte å leke med papir. Resultatet ble noen dekorerte småskuffer og esker. Peter og jeg lagde papirposer, og regningene fikk et koselig sted å være. Gøy! I 2012 blir det mer papir!!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!