lørdag 7. januar 2012

Genser til Henrik

 

Nok en stripete genser til Henrik. Denne gangen med høyere hals. Litt usikker på om jeg liker den høye halsen. Synes dette totrådsgarnet fra 123knit.com har litt lite spenst, så det buler liksom litt ut.. Vel vel, praktisk over estetisk right? For det er virkelig praktisk! Oppskriften er totrådsgenser fra Nøstebarn.

 

Siden sist har Henrik rukket å bli 2 år, og i morgen er det feiring. Traktor er den store favoritten, blant alle andre gårdskjøretøy. Burde jeg være bekymret når skurtresker er en del av hans beskjedne ordforråd? ;) Uansett har traktorplakat fått av onkel til jul, fått hedersplass i pekehøyde. Stor stas!
12 kommentarer:

 1. Fiiineste Henrik! Herlighet så stor han er blitt! Gratulerer på etterskudd med 2-årsdagen! Genseren ser jo både estetisk flott ut og ikke minst praktisk! Fargene matcher den lekre tapeten:) Også har jeg heller ikke fått kommentert dine siste innlegg! Du har laget MASSE fint i året som gikk! Jeg har jo bare blitt en elending blogger..skjerpings her altså!:S

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med toårsdagen som var, fine Henrik! Superfin genser, kanskje jeg skal prøve meg på den samme :)

  Mellomstemann her som nå er sjørøver, var bilfantast da han var mindre. Og dumper og dampveivals var vel noe av det første han sa :)
  Skjønner det godt, det er jo mest morsomt å snakke om ting som interesserer en :-)

  SvarSlett
 3. Kanonfin genser - det er få ting som slår striper altså. Og han er så sjarmerende den gutten!

  SvarSlett
 4. Elsker denne enkle, stripete modellen!
  Likte halsen også jeg, varm og god:)

  SvarSlett
 5. Heie, hie -gjett om den plakaten hadde falt i smak her, hehe!!
  Grattis med 2-åringen så stor gutt han har blitt! Jeg synes genseren ser fin ut jeg!
  Godt nyttår til deg og dine, klem fra meg!

  SvarSlett
 6. Fin genser og fine bilder! :-)

  SvarSlett
 7. Så søt. Jeg liker din blogg veldig. Jeg har også en sønn, som er litt ynger enn din. De buksene du har laget til sønnen din er utrolig søte og cool!

  SvarSlett
 8. Så flott genser da. Syntes halsen var kjempefin jeg. Her i huset er det hvertfall ikke populært når høye halser er stramme og sitter etter. :) Kos dere med traktorer, skurtreskere og bursdag :)

  SvarSlett
 9. Så kul traktorplakat! Jeg kjenner en som ble 37 i begynnelsen av måneden som også hadde digga den. Men vår Henrik på 8 har bestemt seg for at HAN liker ikke traktor lenger! ;-) Har pappa overfóra ham tro? Både han og storesøstera er fostra opp på Massey (og til nød en grønn eller blå konkurrent...).

  Genseren er også fin! Den ser veldig god og varm ut :-)

  SvarSlett
 10. Nyydelig genser på sjarmerende gutt. Jeg forsøker stadig å legge meg til som følger os deg, men dagen etter: borte. Håper det bare er en teknisk feil og at du ikke forsøker å blokkere meg ut :-)

  Ønsker deg en kreativ helg!

  SvarSlett
 11. Fiiin genser! OG gratulerer med toåringen Ü
  Jeg har en gutt som etter hvert har utviklet en sterk fobi mot å ha ullgensere tett mot halsen. Kanskje det er like greit at det er litt luft mellom halsen og kragen?
  Tøff plakat Ü

  SvarSlett
 12. Gratulerer med overstått til 2 åringen. Utrolig fin genser.
  Syns de fargene er utrolig fine, held på med ein stripe dress i akkurat samme fargane.

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!