søndag 11. desember 2011

Søndagsmarked på Blå

 Nok en utrolig koselig dag på Blå er over. Synes det er så flott og inspirerende med alle de andre som står der, og noen som faktisk lever av dette også. Sånt blir jeg så imponert av! Skulle ønske jeg hadde samme guts og ståpåvilje som de har. Jeg møtte blant annet Lucky Buttons som har egen butikk i markveien. Utrolig tøft gjort når man satser sånn!


Litt bilder fra bordet mitt: I dag var det litt ekstra kaldt, så gløgg, kaffe og tips om sitteunderlag under skoene gjorde susen. Også blir man jo litt ekstra varm når Henrik kommer innom. Litt fordi han er så innmari søt, men mest fordi man må løpe etter han hele tiden.. ;)

Se for en flott stemning det var utenfor i det vi dro. Fantastisk!

1 kommentar:

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!