fredag 23. desember 2011

Sminkepung til Vibeke

 Endelig har jeg fått sydd ny sminkepung til meg selv. Den forrige begynte å bli temmelig utslitt, så det var jammen på tide. Og jammen kom sylysten som kastet på meg da jeg satte meg ned med alle de fine nye (gamle) stoffene jeg kjøpte på forrige marked. Dette MÅTTE jo bli noe til meg. Det er noe med at noen stoffer er så fine at man knapt vil klippe i dem. Men det er jo tross alt bedre at de blir til noe jeg ser hver dag, enn at de ligger i skapet og gleder bare når jeg åpner opp skapdøren. Sminkepungen er av den større typen, og det er fortsatt plass til masse. Kanskje jeg egentlig kunne lage en variant som er litt lavere, men like lang :)

Nå farer vi avgårde til julefeiring i Drøbak og Porsgrunn. Så da ønsker jeg alle dere flotte folk god jul! Takk for alle herlige kommentarer i løpet av året. Dere er BEST!!
3 kommentarer:

 1. Den var helt nydelig,elsker de fargene:)) Grattis med ny pung og god jul:))

  SvarSlett
 2. Så søt sminkepung! god jul til deg og dine =)

  Klem Yvonne

  SvarSlett
 3. Underbart när man får sytt någonting till sig själv. Din sminkväska är jättefin!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!