torsdag 22. desember 2011

Julestrømpe og julestemning (?)

 Den siste tida har jeg lett iherdig etter julestemning. Finner det ingen steder! Synes det er helt merkelig at jeg har juleferie, jula føles jo så uendelig fjernt langt unna... Savner barndommens forventninger og spesielle stemning. Så i dag har jeg bestemt meg for å gå drastisk til verks for å få et lite snev av julestemning. Julestrømpe i julefarger til Henrik mens jeg hører på barndommens julemusikk. Jeg tenker også å sette av litt tid til å se ut av vinduet for der er det nemlig snø :) Om det hjelper vet jeg ikke helt ennå, men det er jammen verdt et forsøk!

Ønsker dere masse julestemning i dagene fram til julaften :)


7 kommentarer:

 1. Jeg unner deg masse forventningsfull julestemning...Håper den kommer sigende nå! Det er veldig fortjent, du er alltid så flink til å spre god stemning til andre gjennom bilder, produkter og blogg! Strømpene var veldig fine. God jul til deg :)

  SvarSlett
 2. Jeg får små drypp av julestemning innimellom, mest når jeg snakker med guttene om julen :)
  Håper det hjelper med musikk og snø :D
  God jul!

  SvarSlett
 3. http://open.spotify.com/track/3brYrrRgvLA6ldO6mc3oPv

  Har du hørt Kari Bremnes med Desemberbarn? Kari Bremnes og Rikard Wolff har en nydelig plate, tittellåten "Desemberbarn" er nydelig og trist på samme tid. :) Prøv!

  SvarSlett
 4. Takk dere :) God jul til dere også! Og så gøy med musikkforslag Kine! Trist og fin sang. Kjenner igjen den følelsen hun beskriver ja...

  SvarSlett
 5. Superfin julestrømpe!
  Regner med at Henriken blir fornøyd :)

  Jeg også digger Kari Bremnes sin julecd med Richard Wolf. Vi hører på den hvert år her hjemme, sammen med Solveig Slettagjelds Bethlehem m.m.

  Håper julestemningen kommer smygende.
  Her skal vi sette på julemusikk og pakke inn karameller som jeg kokte igår. Tror nesten vi må spise litt av lasset også ;)

  Go jul te dæ fine Vibeke!
  Klæm Siw

  SvarSlett
 6. For en søt julestrømpe!

  Håper julestemningen dukker opp hos deg:)

  God jul iallefall!

  SvarSlett
 7. mista julefølelsen en gang i november jeg... Men jul blir det vel likevel. God jul!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!