onsdag 21. desember 2011

Flaks!


Tenk at jeg hadde så flaks at sist jeg satt på søndagsmarkedet på Blå, så var det en dame som solgte retrostoffer! Lykke!! Jeg måtte bare kjøpe. Og tenk at på slutten av dagen så fikk vi kjemperabatt på det som var igjen. For alle disse stoffene betalte jeg 400,- og det synes jeg slettes ikke er galt med tanke på hva jeg bruker på nye stoffer. Så dette skal bli ren lykke å sy av. Jeg gleder meg til syoverskuddet kommer snikende. Foreløpig åpner jeg stoffskapet jevnlig og bare kikker på dem, og det gir jammen meg et snev av lykke det også :) Her er noen av favorittene:4 kommentarer:

  1. Herlig!! Dette var skikkelig deg :) Du fortjener hell og lykke -og masse syglede :) God jul, flittige Vibeke!

    Juleklem

    SvarSlett
  2. Så FINE!!!
    Ser utrolig koselig ut å selge på Blå. Prøver å få det med meg hvis jeg er i Oslo, men tror det er flere år siden sist nå...

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!