mandag 21. november 2011

Større sminkepunger

 I går fikk jeg sydd noen sminkepunger. Den minste her er den størrelsen jeg har pleid å ha på sminkepungene, men endelig har jeg også fått laget en større variant. Det er flere som har etterspurt det, og nå kommer det altså en liten gjeng av dem etterhvert. Planen er å få disse ut i eplabutikken min på fredag når jeg forhåpentligvi får tatt noen produktbilder midt på dagen. Men ønsker du deg en av dem kan du selvfølgelig sende meg en mail. Størrelsen er egentlig sånn fin liten tannbørstetoalettmappe. Til de små overnattingene der man bare trenger det mest essensielle. Har bestemt meg for at jeg trenger en sånn en, så denne gangen skal jeg unne meg å sy en til meg også :) Gleder meg!

Disse blir også med på søndagsmarkedet på Blå på søndag. Nå er det så altfor lenge siden jeg har stått der, så merker jeg gleder meg litt sånn ekstra. Samtidig så er jeg litt ute av markedmodus, så håper jeg husker å få med alt jeg trenger for et vellykket marked.

Men dere - ha en super uke da!:)


1 kommentar:

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!