fredag 25. november 2011

Sminkepunger


 Endelig mange nye sminkepunger! I dag henger jeg i så godt det går for å gjøre meg klar til Søndagsmarkedet på Blå nå på søndag. Har også klipt opp til nye iPhone-etuier som jeg håper å få klart i tide :) Kanskje jeg legger noen av disse ut på epla i løpet av kvelden. Men som vanlig - er du interessert i noen av dem kan du sende meg en mail :) God fredag til alle dere flott folk!



5 kommentarer:

 1. De er rigtig fine :) God weekend

  SvarSlett
 2. Åååå, så mange søte punger. Det er så lenge siden jeg har sydd nå. Fikk litt lyst til å sette igang igjen :-)

  De handlenettene du har sydd av gamle duker er også superfine.

  Julemarkedet Blå - hvor i Norge er det? Uansett: Lykke til med salget :-)

  SvarSlett
 3. En vakker dag skal jeg lære meg å sy punger - kanskje i 2012? Etter å ha startet sømkarriæren min med å sy klær, utviklet jeg en ganske stor glidelås-sperre før fylte 20.

  Så fint det var - bildet. Med alle sirlig stilt opp etter hverandre. SOm musikk i mine ører. Ordning & reda & kreativt & fargerikt.

  Høstklem

  SvarSlett
 4. Oh, vad fina! Och du fotar så himla snyggt!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!