søndag 27. november 2011

Julemarked på Blå

 Et lite bilderas fra dagens marked på Blå. Koselig stemning og mange hyggelige folk :) Blant annet hadde Gunn stand der også, og det var et koselig gjensyn. Siw stakk innom og det er jo alltsid hyggelig :) Det var så fint å være på marked igjen! Nå er det nesten et halvt år siden sist, og det er leeeenge altså.
Neste gang er søndag 11. desember, og jeg gleder meg allerede. Da skal jeg også prøve å ta bilder av litt annet enn bare tingene mine ;)

Legg forøvrig merke til den fine skriften på lappene. De er det Peter som står for. Sant han har nydelig skrift?! Merker jeg er litt misunnelig på den altså!


God søndag til alle dere!5 kommentarer:

 1. Du lager så mye fint:) Må definitivt ta en tur neste marked.

  SvarSlett
 2. Det er så herlig alt du syr. Ekstra fint å se alt samlet. Kan jeg spørre deg hvilket innlegg du bruker i sminkepungene? Jeg har brukt vanlig ullvatt, men det kan se ut som om du bruker noe som er stivere?

  Håper du fikk bra med salg :-)

  SvarSlett
 3. Åh, skulle ønske jeg bodde litt nærmere Oslo innimellom altså....! Så mye flott du lager!! :) Var en tur innom på Blå for en måned siden, men det virka som det var litt sånn midt mellom sommer og jul, og dermed litt pause. Ikke så mange utstillere, men hyggelig likevel! Og elsket virkelig plassen!! Blir nok fast stopp hver gang jeg er i Oslo:)

  Håper du solgte godt, og lykke til neste helg:)

  SvarSlett
 4. Så mange flotte produkt, og så flotte bilete av dei :) Lommeboka mi ville nok blitt raskt flat om eg hadde vore på markedet :)
  Lukke til vidare med den flotte kreativiteten og den gode førjulstida :)
  Klem, KristiN

  SvarSlett
 5. Så mye flott!! Har selv forsøkt å bruke rundstrikk ala den du bruker på mobiletuiene. Men sliter med å få festet den/sydd den fast. Har du noen tips?

  Hilsen fra Perle:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!