fredag 18. november 2011

Hyttetur og datoer for Blå

 Forrige helg var jeg på hyttetur med fine folk :) Og jeg er skikkelig god på å være på hyttetur! Koser meg sånn ekstra og synes at livet er topp når det ikke er noenting jeg MÅ. Herlig :) Fine Kristin, som eier hytta, hadde bakt den flotteste kaka jeg har sett - rett og slett en toetasjes. Den kaka kommer jeg til å snakke om i ÅR fremover, det er helt sikkert!

I dag satser jeg på litt sytid før og etter kjøretime, mens jeg venter på en ny leveranse av "Made by me". Boka skal nemlig få være med på julemarked på Blå søndag 27. november og søndag 11. desember. Kanskje vi sees der?


2 kommentarer:

  1. Du ser meg i allefall den 27. :) det er den eneste dagen jeg har satt meg opp.

    SvarSlett
  2. Jeg skal i utgangspunktet være der 11.des....
    Fin hælg! Klæm

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!