søndag 20. november 2011

Heilårsjakke etter oppskrift fra Nøstebarn


 Henrik har fått ny strikkejakke. Jakka er strikket i babyull etter oppskrift fra Nøstebarn Heilårsjakke. Jeg strikket den endel lenger på både ermer og bol. Sånt gjør at den varer lenge :) Selve jakka var egentlig ganske kjedelig å strikke. Jeg er nok en mer rundt og rundt-strikker enn en fram og tilbake-strikker. Også må jeg berømme Peter for å ha sydd inn knappene! Flinke han, for det synes jeg er noe av det kjedeligste!

Jakka er helt topp og jeg merker at den kommer til å bli mye brukt! Fornøyd :)

God søndag til dere folkens! Neste søndag står jeg på Blå - da håper jeg å se mange søndagsblide mennesker :)

10 kommentarer:

 1. Superfin jakke - og herlige bilder. Smart å strikke den litt ekstra lang (men ja kjedelig å strikke frem og tilbake)

  SvarSlett
 2. Han der altså, for en skjønning :) Ja, og jakka ble kjempefin og! Helt enig med deg, rundt og rundt er så mye bedre enn evigvarene fram og tilbake.... God søndag!

  SvarSlett
 3. Hva gjør en ikke for ett flott resultat!!! I etterkant er frem og tilbake strikk stort sett verdt det:-) Bare utrolig kjedelig når det står på... Du har mange flotte oppdateringer i bloggen din - artig å følge med!

  SvarSlett
 4. For en herlig skjønning! Jeg synes de jakkene er så fine, men så var det det å orke da :P

  SvarSlett
 5. Den var virkelig fin. Og for ein herlig gut! Eg må få fingeren ut og strikke jakke til min Edvard som er like stor, han har vokst ut av den gode gamle rullegenseren.

  SvarSlett
 6. Fine FINE Henrik! Gurimalla så god den gutten er!! Og, jakken er jo superfin, og fargekombinasjonen uslåelig! Passer Henriken perfekt!:)

  SvarSlett
 7. Herlig jakke og skjønn modell.
  For en goding du har :o)

  Håper dere har en fin mandag.

  SvarSlett
 8. snusk!
  og så fine striper/farger, skikkelig fin jakke!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!