lørdag 19. november 2011

Handlenett / Bærenett

 To handlenett i høstens gule farge er ferdige. Jeg elsker gult! Så mye at jeg stort sett alltid har på meg noe gult, om ikke på klærne så ihvertfall på veska eller vottene :)

Et av nettene har fått hanker med det fine hvite mønsteret, mens det andre er i gulfargen. Nettene er lukket med fransk søm. Hva er fransk søm lurer du kanskje? Det kan du f.eks se her. Det hindrer at stoffet fliser seg opp i bruk og i vask. Nettene er sydd med solide sømmer og kryss ved hankene for å tåle mye belastning.

Nettene finner du i min eplabutikk.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle sammen en strålende lørdag :)10 kommentarer:

 1. De var superfine!! Lurt å bruke slike stoff til nett, er sikkert solide og faste. Helt enig - gult er helt klart favoritten :)

  SvarSlett
 2. Fransk søm lærte jeg det året jeg gikk første året på "Kjole og draktsøm". I stedet for år på folkehøyskole på en måte. Og gult er kult ;). Jeg har en del grovere stoff liggene i påvente av at jeg skal få et bærenett-rykk - men det har jeg altså ikke fått ;). Jeg sydde noen for noen år siden som T synes er for femi å bruke. Med kroklisser etc - haha. Men jeg bruker de da. God-helg-klem.

  SvarSlett
 3. Du lager så mye fint!! Dette nettet likte jeg kjempegodt:)
  Og, ja: gult er kult!

  Klem

  SvarSlett
 4. Härligt glad väska i höstmörkret.

  SvarSlett
 5. Kjempekule og utruleg fin og sprek farge :) Aldri tenkt at desse fine retro dukane kan brukast til handlenett - lurt :) Hadde i mitt tilfelle endt opp som heklepose til alle dei ulike prosjekta mine :)
  Klem, KristiN

  SvarSlett
 6. Hei, i dag kom jeg over bloggen din...såååå mye fint, hvordan i alle dager kan det ha seg at jeg aldri har vært her inne...jeg la meg til som følger med en gang, gleder meg til å lese mere inne hos deg...så mye fin inspirasjon;) Ha en fin helg videre, hilsen Wilhelmines blogg

  SvarSlett
 7. Nei så morsomt! Nå trodde jeg først, at du hadde brukt påskeduken jeg har fått av svigermor, men når jeg fandt den frem så jeg det var en litt annen hvit bord, men det var ganske tett på! Jeg har aldri sett denne duken, eller noe som ligner, noe annet sted, så dette var gøy!

  SvarSlett
 8. Å elsk for et nydelig nett!
  *henført og forført*

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!