søndag 23. oktober 2011

sydd igjen og klipt opp


 For en tid tilbake strikket jeg denne tskjorten i halvsøvne og endte med å strikke altfor langt slik at det var umulig å få den på. Etter tips fra dere (tusen takk!!) endte jeg med å sy sikksakksøm med symaskinen og klippe opp etterpå. Funket som rakkern, men resultatet ble ikke akkurat supervakkert. Åpningen ble ganske så krøllete og rar. Men det gjør ikke så mye egentlig. Tipper denne blir til hjemmebruk uansett - og det passer den utmerket til i høsttemperaturen. Henrik er ihvertfall fornøyd, og da er jo jeg det også :) 

Også kan jeg nevne at det var guro som tippet rett i forrige innlegg. Vi ga 100,- noe som er et KUPP siden disse symaskinene koster mellom 500 og 800 sånn ellers :) Ellers gjorde vi som det også ble tipset i i kommentarene, vi kjøpte bånd til regnemaskin og overførte til spolen som tilhørte maskinen. Enkelt og greit :)

God søndag til dere!!

 

7 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg synes det ble veldig kult med den åpningen i halsen. Litt ujevnt og annerledes er bare bra:) Og ikke minst en stilig bukse han har. Hjemmelaget den også?

  SvarSlett
 2. Du kan plukke opp maskene rundt halsen og strikke kant, f.eks lage kanppehull - det er ofte slik man lager jakker eller halsåpninger - strikke, sy, plukke opp masker, strikke ribbekant. Tone

  SvarSlett
 3. Syns det ble bra jeg og så er det jo alltid hyggelig å se bilder av fine Henrik :)

  SvarSlett
 4. Fantastisk vakker han er, lille modellen ;)
  Godt du fikk ordnet det og tsjorten kan tas i bruk!

  SvarSlett
 5. Kjempefin t-shorte. Hva med å hekle en liten kant og hemper så kan du feste knapper på den ene siden ;) Deilige duse farger.

  SvarSlett
 6. Eg og tenkte på at du kan hekle ein liten kant rundt, så skjuler du sikk-sakken ;-)

  SvarSlett
 7. Tänkte också tipsa om att plocka upp maskor och sticka (eller virka) en kant, men den är fin ändå och han ser ju ut att gilla den mycket!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!