fredag 21. oktober 2011

Skrot-Tor.. igjen!


 For en tid tilbake besøkte vi Peters foreldre i Porsgrunn. Og da pleier vi alltid å stikke innom Skrot-Tor i Skien. Mange av dere som kommer innom siden min, er nettopp fordi dere har googlet Skrot-Tor, så tidligere har jeg laget dette og dette innlegget om Skrot-Tors herlige kjellerlokale :) Hos skrot-Tor samles det skrot på skrot med noen skatter innimelllom. Her ser dere skatten vi fikk med hjem. En Olivetti lettera 32. Nydelig skrivemaskin i nydelig farge med en nydelig font. Love it :) Vasene i bakgrunnen kjøpte vi også, og planen er å spraymale en gang jeg får tiltaket. I tillegg til dette kjøpte jeg et kult sengetøy i rosatoner. Og dagens store spørsmål er: Hvor mye tror dere vi måtte gi for dette?11 kommentarer:

 1. ...jeg tipper en 50'lapp tilsammen :)
  Visste ikke at du var Skrot Tor fan?? *ler*
  Skal dit idag (igjen). Er der ca 2 ganger i uka.. Alltid noe nytt og alltid noen go'biter der :)

  SvarSlett
 2. Fine skatte - hvis du har fået dette for en 50'er er du heldig. Hilsen Bente

  SvarSlett
 3. Takk for tipset! Dit må jeg neste gang jeg skal besøke svigers i Langesund.

  Et lite spørsmål, finner du fargebånd til skrivemaskinen noen steder i Norge? Jeg har også en gammel skrivemaskin som jeg elsker, men finner ikke refill på bånd. :(

  AgnetaN

  SvarSlett
 4. Så fine ting, Vibeke:) Liker spesielt godt skrivemaskina og HELT sikkert sengetøyet:)
  Tror dere ga kr 50,-, sikkert billig siden du spør;)
  God helg til deg fra Trine:) Klem

  SvarSlett
 5. Flotte ting - og så artig med den skrivemaskina.
  Ha en fin helg :-)
  Klem

  SvarSlett
 6. 100 penger, og da fikk du vasene og sengetøyet på kjøpet ;-) Skrot-Tor <3

  SvarSlett
 7. herlige ting. jeg tipper 75 gullpenger!
  god helg.
  m

  SvarSlett
 8. ...du må jo si ifra nå du er i nærheten neste gang Vibeke :)

  SvarSlett
 9. @Agneta: Blekkbånd - jeg jobber på et kontor og bestilte blekkbånd til "regnemaskin med kvittering". De blir levert på mindre spoler (og kun i tofarge, rødt/sort). Jeg spolte dette båndet over på spolene som står i maskinen.

  Ellers er EBAY stedet. Jeg søkte "typewriter spool ribbon" og fikk haugevis av treff. Det mest sentrale er vel om du skal ha tofarget eller enfarget bånd. Ellers ser det ut til at alle båndene er like. Du kan også søke "typewriter spool universal" - eller søke med navnet på skrivemaskinen din. Uansett kan du legge båndet over på spolene som står i maskinen din nå dersom det ikke passer. Er veldig enkelt :-)

  SvarSlett
 10. Genialt!! Takk for tips om å spole over på gamle ruller. Jeg jobber også på kontor og skal sporenstreks bestille slike ruller. Takk!!!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!