søndag 9. oktober 2011

Roser :)

 Dette stoffet fikk jeg av min snille venninne. Det har tidligere vært sengetøy og har nå blitt sminkepung og lommebok. Jeg synes det er et helt nydelig stoff, og er så takknemlig for at jeg har fått lov til å gi det nytt liv:) Begge ligger til salgs i min eplabutikk, og du kommer rett til produktet ved å trykke på bildene under:
5 kommentarer:

 1. Jeg også hadde et helt dynetrekk. Og nå er det kun noen ubrukte lapper igjen. Det var med i den første posen med stoffer etter at jeg bestemte meg for å gi meg hen i retrobølgen. Så - det er liksom <3-stoff. Og med i lappeteppet i made by me - men det tror jeg at jeg har skrevet før.

  Klemklem

  SvarSlett
 2. Nydelig :) De fineste stoffene jeg har er også de som er "brukt" :)

  SvarSlett
 3. disse var helt utrolig nydelige! Ü

  SvarSlett
 4. Veldig kule! Liker at fargekombinasjonen i rosene utfordrer litt! Det var lekkert å kombinere med det lilla prikkestoffet også...Fine produkter hos deg, som alltid!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!