søndag 2. oktober 2011

Random.org har talt

Random.org har talt og det ble nummer 25. Min første umiddelbare reaksjon var "SHIT"! Vinneren av et valgfritt vognteppe fra min eplabutikk er nemlig en av de flinkeste sydamene jeg vet om, og en av de bloggene jeg alltid er innom. Hun syr jo også de nydeligste tepper selv! Flinke flinke Anna Svenning med bloggen LaRaLiL. . Har dere ikke vært innom henne så anbefaler jeg det! Hun syr fantastiske ting, og har verdens søteste lille Lara :) Merker prestasjonsangsten stiger her nå altså...

Så Anna - send meg en mail med adressen din og link til hvilket vognteppe du vil ha, så sender jeg det avgårde til favorittferielandet mitt :)

Og tusen tusen takk til alle dere som ville være med! Det blir nok flere muligheter for å vinne noe her senere :)

3 kommentarer:

 1. Gratulerer til vinneren! Ekstra gøy (og litt skummelt?) å sende til en man beundrer selv!

  SvarSlett
 2. Hihi...skjønner godt hva du mener. Jeg hadde tenkt akkurat det samme, men så er det jo slik at vi som syr også liker å ha noe fint som vi har sluppet å lage selv. Og så setter hun nok ekstra stor pris på et lappeteppe, for hun vet hvor mye arbeid som ligger bak :-)
  Heldig vinner! :-)

  SvarSlett
 3. MI-SU-NN-EL-IG!!
  Heldiggrisen Laralil, som er så utrolig flink til å sy selv og som i tillegg får et fantastisk lekkert lappeteppe =)

  All grunn til å være misunnelig med andre ord ;0)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!