tirsdag 11. oktober 2011

Pinterest

Jeg ELSKER pinterest! Her samler jeg alle mine bokmerker/pins på nett, eller rett og slett bare bilder jeg finner inspirerende. Jeg har også funnet meg noen som jeg følger, slik at jeg får de bokmerkene de lagrer også. Jeg synes det er helt fantastisk å bla gjennom flotte ting som andre har laget, sånt blir jeg uendelig inspirert av. Og nå har jeg samlet en haug med pins med bilder, farger, klær og andre ting som jeg blir glad av. Det er herlig :) Min konto finner du her, og du må gjerne følge meg :) Er du som meg, litt over gjennomsnittet opptatt av Granny squares kan du jo sjekke samlingen min her :) Her har jeg samlet en haug med flotte grannies, og også noen tutorials på hvordan de sys sammen, og hvordan de lages. Jeg er nemlig ikke så flink til å lage dem, men jeg elsker å se på dem!

Så jeg er nå altså pinteresthekta - og anbefaler alle andre å bli det samme! Happy pinning :)12 kommentarer:

 1. Å så mange fine bilder! Jeg måtte sjekke ut Pinterest etter at du skrev om det på Facebook, men har ikke klart å sette meg inn i det... Må nok prøve igjen for det ser jo utrolig flott og moro ut :)
  Hilsen OktoberLeaves (som sliter med å få kommentert på blogspot)

  SvarSlett
 2. lurer på hva jeg gjorde før pinterest altså! Har sluttet å lese lassevis med blogger og bruker tiden på pinterest istedet :)

  SvarSlett
 3. Ja, sant! Det er jo helt genialt :)

  SvarSlett
 4. åh pinterest! <3 Nå skal jeg følge deg!

  SvarSlett
 5. Genialt! Jeg har helt dilla på granny squares. Det her var jo som en sukkertøybutikk!! :) Jippi!

  SvarSlett
 6. Åh, takk for tips! Fantastisk! Er jo en helt ny verden av inspirasjon. Takk ♥

  SvarSlett
 7. Det er avhengighetsskapende, dette pinterest! Men fantastisk nok til at det er helt greit. Jeg følger deg...

  SvarSlett
 8. Har sett flere skryter sånn av det der så måtte jo inn å titte :D Spennende!!

  SvarSlett
 9. Eg er blitt pinterestavhengig, det er heilt fantastisk! Det kan vel reisast ein del spørsmål om henvisning, kildebruk og kopiering, men som med alt anna så handlar det vel om å bruke med vett. No følger eg deg!

  SvarSlett
 10. Jeg også! Men det vet du jo Ü
  Fantastisk inspirasjonskilde!

  SvarSlett
 11. Ja der kan man bruke mange timer ;)

  SvarSlett
 12. Oi!!! HERLIG!!

  ...Ja, jeg måtte jo prøve ut noen av magnetene dine*ler*
  ..Skal si de falt i smak hos bloggjentene som kom idag!! De ble super glade!

  Imrg kommer blogg treff innlegget, med logo'n din og direktelink til den FANTASTISKE butikken din :)

  Klem Ida Susanne

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!