lørdag 8. oktober 2011

minietuier Vet ikke hva det er med meg og disse små her. De er sånn tilbakevendende greie for meg. Tenker for hver runde at nå er det siste gang jeg lager en haug med disse, for de er tross alt svært lite innbringende i forhold til tiden det tar å lage dem... Men hver gang kommer en sånn minietui-rastløshet etter en stund. Jeg bare MÅ. Det er noe med småmønstrete stoff som jeg har så lyst til å se i minietui-form, også greier jeg ikke å la være.  Men disse havner ikke i eplabutikken min, de går rett til julemarked når den tid kommer. Ser du derimot en du kunne tenke deg så er det selvsagt bare å sende meg en mail :)

4 kommentarer:

  1. Man kan aldri ha for mange minietueier ;) Dessuten er fargene og mønstrene kjempe herlige! :D

    SvarSlett
  2. ENig med svirrevippen! Man kan aldri ha for mange minietuier - særlig ikke disse sukkertøyene dine!! Dette er jo helt deg!:)

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!