fredag 7. oktober 2011

Min dag :)


Her er dagen min i bilder:


Da jeg stod opp greide jeg ikke å finne to like tøfler i alt rotet. Fant en av hver. Vanligvis har jeg helt fobi mot å gå med ulike sokker eller ulike tøfler, men det var så gulvkaldt og dagen hastet liksom litt med å komme i gang. Så da ble det bare sånn. De var ihvertfall lik farge...  Etter at gutta var sendt av gårde til jobb og barnehage gikk jeg løs på trafikkteori. Da trengs det MYE kaffe, for dette er kjedelige greier altså!

Så var det i gang med yndligsdelen av programmet for dagen. Sying! Har klipt opp endel i det siste, så i dag var det bare å få det hele sammen. Herlig!


 Musikk til syingen er et must. Jeg er fortsatt på CDene jeg, og har ikke helt fått til å sette meg inn i spotify og sånt. Men det står på lista over ting jeg burde.


Utrolig kjedelig lunsj. Hadde ikke noe spennende i kjøleskapet (selvom jeg åpnet for å se flere ganger...), og ville ikke kaste bort vibekefritid på å gå i butikken. Ble nesten litt nostalgisk av nuddelpakke. Får litt sånn studenttidfølelse igjen. Var igrunn litt OK det :)
Tok meg også en pause for å spille dumme tankeløse spill på iPhonen. Akkurat nå er jeg hekta på FlightControl som går ut på å lande flest mulig fly og helikoptere. Rekorden er 212, og det er skikkelig bra altså! ;)
 Så testet jeg hårpudder og fikk SYKT elektrisk hår. Tydeligvis ikke noe for meg.. Så da måtte jeg sette opp håret, noe som også ser litt dumt ut siden jeg har akkurat litt for kort hår. Men tross alt bedre enn alternativet :)
 Plutselig kom denne søte karen hjem og det var stor stas. Vi skulle avgårde i barnebursdag og det er jo moro både for store og små :)
 Nå er Peter ute med kamerater, og jeg har unnet meg en øl og bena på bordet. Nå er det gullrekketid og det skal bli fint.
Håper du også har hatt en finfin dag og at fredagskvelden også blir finfin :)

15 kommentarer:

 1. Hørtes ut som en fantastisk dag:) Rent bortsett fra teorien da....

  SvarSlett
 2. så ut som en herlig dag:)
  Her herjer stormen utenfor, så har vært inne med peiskos og kakao:) Fint med potedes ferie!

  Koselig å besøke deg på en fredagskveld!

  SvarSlett
 3. Liker dagen din og kjenner meg godt igjen i det meste spesielt d med nudlene :) hihi! Ha ein fin helg videre!

  SvarSlett
 4. Dette hørtes alt i alt ut som en flott dag! Herlige bilder.
  Kos deg med Gullrekka - den står på her også!!

  KLEM!

  SvarSlett
 5. Ah, fantastisk! Takk for et hyggelig innblikk i dagen din!

  Her har det vært husvask, maling av hjemmesnekra seng til eldstemann, ukas handlerunde, henting i barnehage, pannekakefest med egne unger og tanteungen, barne-tv, legging, sying av ettårsgave (etterlengta date med symaskina!) og ferdiggjøring av pute til give away på bloggen. Innholdsrik og slitsom, men fin dag!

  Og gjett om jeg skal stikke en tur på søndagsmarked på Blå når jeg skal til hovedstaden! Det blir knall:)

  Fortsatt god helg til deg og dine:)

  SvarSlett
 6. Hørtes ut som en finfin frifredag, og ikke minst var det morsomt å se bilder av deg også! Fiiin Vibeke! God fredagskveld og resten av helgen!

  SvarSlett
 7. Takk for at vi fikk ta del i dagen din:) Og så likte jeg så godt klesstilen din! Herlige farger!

  Nå fikk jeg lyst til å lage pengepunger igjen..Du har jo laget et helt arsenal siden sist! Inspirerende, deilige farger og mønstre..og ja, jeg er glad i okergult jeg også<3
  God helg snuppa!

  SvarSlett
 8. Kul att få följa med på en vanlig dag hos dig! Väldigt söta små necessärer du sytt! :-)

  SvarSlett
 9. åh wow, 212 på flight control! Jeg spiller bare den første banen om og om igjen, og har tydeligvis landet nesten 10 000 fly... det er koko, det.

  SvarSlett
 10. Så fantastisk fine punger du har sydd der, Vibeke. Du har en superfin blogg og jeg finner mye inspirasjon her hos deg.

  Du har ingen planer om å ha sykurs...? :) Jeg er nokså klønete med symaskinen min enda.

  SvarSlett
 11. For ein herleg dag, og fine bilete:-)

  SvarSlett
 12. takk for alle deres koselige kommentarer! Så koselig at dere ville ta del i dagen min :) Okergult høres forøvrig mye finere ut enn sennepsgult, så skal begynne å bruke den betegnelsen istedet! Og Elise - det er virkelig koko! Jeg har overskridet langt over 10.000 og har ikke ord for hvor bortkastet det egentlig føles... men for en enorm mestringsfølelse når man får til de mest kaotiske landingene! Og Ulla - redd jeg ikke er sykursklar altså... Er ikke så god på sånn symaskintekniske ting som undertråd og overtråd og sånt. Føler at jeg bør kunne det først.. Men anbefaler youtube som en flott hjelper :)

  SvarSlett
 13. For en herlig dag! Du minner meg stadig på at jeg MÅ bli flinkere til å dokumentere hverdagsglimt. Jeg var så flink før, men så er jeg nå inne i en dårligere periode. Og, flight control må jeg prøve..hehe..:)

  SvarSlett
 14. Ja, det er det mye bra! :) Får heller følge deg videre her og bli inspirert!

  SvarSlett
 15. For et herlig innlegg! me like!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!