torsdag 6. oktober 2011

Høstferie = herlig :)


Høstferie = herlig! Har benket meg opp foran symaskinen og koblet omverden heeeelt ute. For en fantastisk rekreasjon! Nye bokmerker, kluter og sminkepunger har blitt til. Du finner de i eplabutikken min etterhvert som de legges ut.   Nå skal jeg kose meg med neste bunke før gutta kommer hjem :) Ha en finfin torsdag folkens!

5 kommentarer:

 1. Her var det mye fargerikt og flott! Deilig med litt fri kan jeg tenke meg!

  SvarSlett
 2. SÅ masse lekkert!! Høstferie høres skikkelig deilig ut!! Så godt at du har fått koble ut litt - det hjelper alltid:)

  SvarSlett
 3. For noen utruli søte ting!!! fresh blogg du har <3

  x x x Susi

  SvarSlett
 4. Åh, färgexplosion! Så inspirerande! Väldigt söta små necessärer/börser. Tack för titten!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!