fredag 7. oktober 2011

Gul og blå


Jeg er helt over meg over at sennepsgult endelig er å finne i butikkene! Jeg har alltid vært fan av den fargen, og nå tar jeg meg selv i å nærmest hamstre klær og tilbehør i den fargen. Og sammen med blått synes jeg det er en smashing kombinasjon. Matchende tilbehør i disse fargene må jo være en sikker vinner i julegave (for de som har begynt å tenke på det alt.) Denne sminkepungen, lommeboken og mini-etuiene havner ikke på epla, men tenker at de skal få være med på Søndagsmarkedet på Blå en søndag om ikke lenge. Er du interessert i noe av det kan du selvfølgelig sende meg en mail :)
3 kommentarer:

 1. Du lager så masse fint! Syns den lille lyseblå var veldig søt!:)

  Håper du har en fin fredag!

  SvarSlett
 2. kjempefine! Jeg er også veldig på jakt etter sennepsgul, men må si jeg syns utvalget er dårlig! Sennepsgult sammen med blått er så fint, har akkurat laget en sofapute i den kombinasjonen:)

  SvarSlett
 3. Du er jammen produktiv for tida! Så mye fint du lager, og så flotte fargekombinasjoner:)

  Er det søndagsmarked på Blå året rundt? Eller er det et typisk vår/sommer/høstarrangement? Skal til Oslo første helga i november nemlig, og det hadde vært så morsomt å vært på søndagsmarkedet, for har jo hørt så mye snakk om det på div blogger!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!