mandag 3. oktober 2011

Gjenbrukeriet

I helgen var vi en tur i Moss, uten mål og mening - bare for å ta en tur. Også dumpet vi over Gjenbrukeriet. Vi brukte en liten evighet det inne, og endte opp med en stol, en boks og en beltespenne. Kunne kjøpt så mye mer! Faktisk vurderte vi å kjøpe en stol til, men da vi gikk for å hente bilen for å lasse over oppdaget vi at vi hadde fått parkeringbot. Stressa barnefamilie som vi er hadde vi glemt å legge på penger på parkeringsautomaten!? Selvom det føltes utrolig bortkastet, bestemte vi oss raskt for å ikke la det ødelegge dagen. Men vi hadde ikke samvittighet til å kjøpe stol nummer 2. Den står fortsatt igjen på Gjenbrukeriet. Så har du lyst på en sånn fin rød stol som vi har fått oss, så har du muligheten du også ;) 

Allerede er jeg igang med å hekle sånn fint trekk over. Jeg er jo som kjente ingen hekler, men dette synes jeg bare fyker unna som en lek! Bare staver hele veien, og litt skjevt i kantene får vi bare tåle.

Ha en finfin mandag alle sammen! :)
6 kommentarer:

 1. ...tøffeste butikken!!
  Hjertebank bord...

  SvarSlett
 2. Å jeg som trodde jeg hadde kontrol på alle bruktbutikkene i Moss ;) Her er enda en jeg burde sjekke ut skjønner jeg...

  Stolen var kjempefin!
  Gleder meg til å se det ferdige teppet.
  So long..

  SvarSlett
 3. Ja, sant det bordet var fint! Vi hadde skikkelig lyst til å ta med det også... Og Siw - denne må du innom altså! Fine priser på fine ting :)

  SvarSlett
 4. Bruktmarkeder/loppemarkeder er gøy!! Teppet blir flott :)

  SvarSlett
 5. Oioi, jeg ser en stol på bildet der som jeg GJERNE skulle hatt, lengst i bakgrunnen med gusjegrønt stoff... Hva måtte dere gi for en stol da? Tror jeg må prøve å finne den butikken, selvom vi vanligvis kun kjører igjennom moss.

  Lykke til med trekket, håper å få se bilder!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Ja, den gusjegrønne stolen var egentlig min favoritt, men Peter ville ha den rød. Og den var jo fin den også :) Vi ga 250,- for stolen og synes det var utrolig billig! Anbefaler en kjøretur innom altså!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!