onsdag 5. oktober 2011

Garn-nøster
 Jeg har fått med garn-nøster. Aner ikke hva det heter på norsk egentlig, men en yarn winder altså :) Bestilt på ebay fra denne butikken. Litt sånn plastic fantastic, men fysøren for en behagelig måte å nøste opp garnet på! En haug med hemper fra 123knit.com ble nøstet opp i løpet av kort tid. Og selvom jeg savner de runde nøstene litt, må jeg innrømme at disse er virkelig helt supre. Lett å ta tråd fra både innerst og ytterst, og derfor også å strikke dobbelt tråd. Så nå koser jeg meg med å leke med fargekombinasjoner, og å nyte synet av det fine mønsteret på nøstene :)

 


15 kommentarer:

 1. Nydelige farger Vibeke!

  Vet ikke hva det heter på norsk,
  men som yngre var jeg og henda mine ansatt som garnnøster hos farmor ;)

  SvarSlett
 2. oj, det der såg jo heilt supert ut! Og så så lettvint! Har streva med noko garn frå 123knit nokre gonger...

  hespetre, er det ikkje det det heiter, det som ein har garnet på?

  Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 3. Ja, det er fantastisk! :) Skaffa meg ein eg og for ei stund sidan...
  Og nøstene ser SÅ fine ut...

  SvarSlett
 4. tror det heter garnvinde, jeg! Guri så fine nøster det ble!

  SvarSlett
 5. Ååå!!
  For noen lekre farger!!!

  LOVE IT!!!

  SvarSlett
 6. Så spennende! Og så bra for håndleddene å slippe å måtte vikle garn! :) Hvilken garntykkelse er det på garnet? Altså hvilken anbefalt pinnestr.? Bruker du dobbel tråd når du ønsker å bruke tykkere pinner?

  SvarSlett
 7. Åh, så mange nydelige farger og nøstene blei skikkelig kule :)

  SvarSlett
 8. Det kallast vel nøsteapparat på norsk, trur eg. Den blå du har der er ei garnvinde, hespetre er sånt som ein brukar til å lage hesper med. Eg har eit gammalt hespetre som tippoldefar min laga, det er stas.

  Knallfine fargar du har der, blir spennadne å sjå kva det skal bli!

  SvarSlett
 9. Skikkelig fine nøster. Jeg ønsker meg også en slik. Men så er det jo litt koselig å nøste for hånd også da, så det sitter litt langt inne å faktisk kjøpe en enda. Men en dag... :)

  SvarSlett
 10. Sånt er gull verdt for håndleddene, og så blir det så fine nøster! Mmmm!

  Og så er det supert som barnearbeid, avkommet på 5 og 2 år sloss om å få nøste opp nøstene mine, før sloss de om å slippe unna :)

  SvarSlett
 11. En sånn dingseboms skulle jeg gjeeerne hatt!! Så fine nøster det ble:) Og så de fargene da<3

  Tusen takk for snille gode ord<3 Jeg setter så pris på dem<3
  Klem

  SvarSlett
 12. Er så smart med garnvinde, har en selv og det letter arbeidet enormt :) Kos deg med nøstinga :)

  SvarSlett
 13. Garnvenninne kaller jeg min! Makan til arbeidskompis skal man lete lenge etter! Genialt på så mange måter - håndleddene slipper hardt arbeid også liker jeg gjør at nøstene gjør det enkelt å strikke fra midten av nøstene! Lekre farger! Tror jeg må dra frem mitt enorme garnlager og leke med farger!:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!