fredag 23. september 2011

Tips til å redde en trøtt t-skjorte?

Puh, t-skjorte ferdig! Denne har vært strikket like mye bakover som forover føles det som... Som jeg har nevnt tidligere er jeg en dårlig sover, og den siste tiden har det blitt ekstra lite søvn. Denne t-skjorta er strikket i halvsøvne, og jeg har måttet rekke opp nesten etter hver runde, enten fordi jeg har felt der jeg ikke skal felle, eller fordi jeg ikke har felt der jeg skal felle... Og bare for å toppe det har jeg jammen greid å strikke halsen for høy slik at jeg ikke får den over hodet til Henrik. Skal ikke mer til før jeg blir temmelig motløs altså! Så nå lurer jeg på tips til hvordan jeg kan løse det problemet uten å måtte rekke opp (hater å rekke opp og gjør det aller nødigst.).. Går det ann å klippe opp å sy sammen? Virker litt som risky business, men kanskje noen av dere har prøvd det før?
Synes forøvrig dette innlegget ble i overkant fargeløst til meg å være - så en gul traktor måtte nesten få være med. En av Henriks favoritter :)11 kommentarer:

 1. Ligger ikke løsningen i øverste rad?
  Elefanten får t-skjorta...

  God helg!

  SvarSlett
 2. haha, det enkle er ofte det beste ;)
  God helg til deg også!

  SvarSlett
 3. Hei og god morgen:)
  Går jo an å klippe opp å sy det gjer me jo med kofter og strikkejakker:)
  Men då må du sy rettsøm flere ganger på begge sider av der du ska klippe..
  Du kunne jo foreksempel laget en knepping midt framme?
  Liker alle dine innlegg:) ! Du er flink som orker å bli ferdig når arbeidet går mye tilbake i stedet for fram..
  Good helg!

  SvarSlett
 4. Hihi, må få le litt også, bare fordi jeg kjenner meg igjen!
  Tenkte først at det kunne gått an å tove den for så å klippe, men da blir den kanskje altfor liten? Og dessuten tar det vel alt i alt lengre tid enn å rekke opp halsen...!?

  God helg til deg!
  Klem

  SvarSlett
 5. Utrulig søte elefant! :) Har du laga den?

  SvarSlett
 6. Eg ville ha klipt etter å ha sydd vel og merke;) Den er jo på ein måte øydelagt uansett, så då er det vel berre å prøve!! Det fins skråband i jersey som er litt elastiske... i ein sprek farge og knappestolpe trur eg hadde blitt bra!! God helg!

  SvarSlett
 7. Jeg trodde det var en dukketskjorte jeg, den så så liten ut! Har desverre ingen tips, jeg haater å rekke opp jeg også! FIN elefant, er den sjøllaga?
  og superfin traktor, heldige henrik :)
  Fin fredag til deg Vibeke, håper du får sove i helgen!

  SvarSlett
 8. Takk for gode tips:) Skal ikke se bort fra at jeg syr og splitter. Høres ut som den mest behagelige løsningen :) Elefanten er supersøt og jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg har laget den, men det har jeg altså ikke... Den fikk Henrik i gave da han kom til verden. Og t-skjorta er ikke så liten som den ser ut som altså, den er strikket i rillestrikk og er ca dobbelt så stor som den kanskje kan virke. Så bare vi får den over hodet kommer den nok til å passe supert;)

  SvarSlett
 9. Hmmm, har gjort samme tabbe selv, men i stahet rakk jeg opp og gjorde det omigjen. Forstår godt du ikke gidder det :-) Tenker den kan bli fin med klipp og sy, men har aldri turt det selv.

  Riktig god helg!

  SvarSlett
 10. Kjempefin!! Hvilken type garn har du brukt?

  SvarSlett
 11. Takk Hanne, dette er nøstebarn sitt totrådsgarn. Men man kan også bestille fra 123knit.com. New zealand lammeull er lik kvalitet, men halve prisen :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!