fredag 30. september 2011

Matchende bokmerker og magneter


En liten bunke matchende bokmerker og magneter skal sendes avgårde :)I dag ser sybordet mitt sånn ut. Nå skal jeg nyte tiden og slappe godt av med symaskindaten min fram til Henrik kommer hjem og sprer sitt blide humør. Begge deler er skikkelig stas! God fredag til alle dere også :)


4 kommentarer:

 1. Bildene dine er til å spise opp! God helg :-)

  SvarSlett
 2. Magnetane er skikkelige "eye candy".
  Riktig god helg!

  SvarSlett
 3. Deilige stoffer! Og så er jeg så fan av de magnetene dine<3
  Ikke sant tiden går fort når man holder på med sånne sysler? Svusj, og der må man hente i barnehagen!

  God helg til deg vennen*

  SvarSlett
 4. Så fina! Och vilket bra sätt att använda slut på stuvbitarna. Det ska jag lägga på minnet. :-)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!