fredag 2. september 2011

God natt...?

Jeg er en sånn dårlig sover. Har visst aldri vært noe god på å sove om natta, selv ikke da jeg var barn. Jeg har en tendens til å våkne midt på natta, lys våken. Og der blir jeg liggende å tenke på alle mulige dumme ting og skaper meg enorme bekymringer som om morgenen virker helt bagatellmessige. Tullete! Men nå har mamma kjøpt godnatt-te til meg, så nå satser jeg på beroligende virkning og gode sovenetter. Takk mamma :) Også har jeg et lite stille håp om at kanskje Henrik også sover natta gjennom, og hvis han ikke gjør det så kan jeg jo ikke klandre han - det er jo mine sovegener han har arvet... ;)

Ønsker dere alle uansett en god natt - og håper dere alle får sove godt. Natta :)

3 kommentarer:

 1. åh ja, det kender jeg alt alt for godt! Og det tragiske er, at disse tanker nemlig er tårnhøje problemer, mens de dagen efter bare er bagateller. Jeg håber, at du finder en kur - mindfullness skulle være rigtig godt, det prøver jeg.

  KH - og sov godt

  Anna

  SvarSlett
 2. Håper du får sove! Det trenger du :)
  Mitt tips er å ikke se på tv eller data helt til man finner sengen, koble av litt før :)

  SvarSlett
 3. Kjenner meg igjen, er selv en dårlig sover... Har egentlig ikke noen gode tips, men kanskje jeg skal adoptere tipset fra din mor og godnatt-te. Håper du har sover noen gode netter!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!