fredag 2. september 2011

Floraen i farger

Etter at jeg så dette innlegget hos Silje med bloggen Pink Foxes har jeg vært på leting etter en flora i farger som jeg var helt sikker på at jeg hadde. Jeg synes den veggen var noe av det fineste jeg har sett! Helt nydelig, Silje :)

Til slutt fant jeg boka på loftet. Den ble pakket bort da vi hadde et raid for å fjerne bøker rett og slett fordi vi var så lei av at Henrik rev ned alt han kom over. Så min onkels bok fra 1952 ble revet i stykker og klistret opp på veggen i gangen. Sorry Onkel Jan, men jeg har en følelse av at du ikke kommer til å savne den boka uansett;)

Utsikten inn mot soverommet, der har disse sommerfuglene fått plass på skapdøren
Og mens jeg har tatt bilder har en liten gutt hatt det travelt med å dra vasken utover;)


5 kommentarer:

 1. Du har det så fint, gøy med farger!

  God helg!

  SvarSlett
 2. Så gøy!! Fargeflora står på lista over "lete etter på loppemarked". God helg!

  SvarSlett
 3. Så hyggelig å se at du ble inspirert!! :) Det gleder. Tegningene er så fine, at de kan ikke bare være inni en bok. God helg! :)

  SvarSlett
 4. Veldig, veldig vakkert! Selv om det gjør vondt i et bokelskerhjerte, hihi!

  SvarSlett
 5. superlekkert!
  jeg har ei florabok liggende, men ikke hatt hjerte til å klippe i den enda..mest fordi jeg mangler vegger å henge de opp på ;)

  skjønne hjelpsomme Henrik :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!