fredag 16. september 2011

Å finne den riktige kombinasjonen

Noe av det gøyeste med å begynne på et nytt strikketøy er å finne den rette fargekombinasjonen. Her planlegger jeg en strikkebukse til Henrik, og den skal jo helst passe til en strikkegenser han har fra før. Så da er det bare å leke seg fram til man finner en kombinasjon man liker. Moro!!


5 kommentarer:

 1. Akkurat der er jeg superhappy for garnlageret, for jeg må kikke masse frem og tilbake på fargekomboer før jeg bestemmer meg.

  SvarSlett
 2. Her var det mange fine farger. Blir spennende å se hva du ender opp med:)

  SvarSlett
 3. Knallfine farger!jeg gjør det på samme måte: legger utover of flytter rundt til jeg finner en kombo jeg liker. Men så blir jeg så inspirert underveis og kommer på noe annet jeg skal lage, legger garnet i garnkurven i stua og vips, så fylles den opp. En gang i blant rydder jeg i kurven, sorterer garnet jeg ikke har fått begynt på tilbake i lageret, men da finner jeg alltid noe annet som frister og sånn går no dagan...

  Gleder meg til å se buksa når den blir ferdig, NZ lammeull er en favoritt her i huset også!

  SvarSlett
 4. Helt enig Monstermønster - derfor jeg har kjøpt opp en hel haug av det samme garnet. Fantastisk :) Og Linda: Takk :) Liker godt disse fargene! Og Lykkelinn: Akkurat det der kjenner jeg meg veldig godt igjen i! Har så mye på strikkelista etter en sånn runde :)

  SvarSlett
 5. Samme fremgangsmåte som meg! Det gøyeste med hele prosessen er å leke seg med farger! Kule bilder:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!