søndag 4. september 2011

EplebukseMin frifredag resulterte i denne buksa. I brun babykord og med eplelommer. Den sitter supert på Henrik, men etter litt bruk har ribben videt seg noe voldsomt ut. Neste gang må jeg huske å gjøre ribben litt mindre enn det jeg egentlig tenker at den skal være. Det er jo tross alt ikke noe stas å plutselig miste buksa...
Henrik synes det er litt greit å bli tatt bilde av, men plutselig er det nok. Da roper han "ANNA". Det betyr hånda og da er det bare å bli med dit han drar meg :)
Og dere - tusen tusen takk for alle de fantastiske kommentarene på forrige innlegg. Dere er verdens greieste altså!

7 kommentarer:

 1. Så flott buksa du har sydd!! Ein herlig sjarmerande Henrik har du og :-) Ei stund siden eg har vandra rundt i blogglandia, og nå ser eg du har fått ny fin header og du har sydd et kjempefint lappeteppe!! Hjelpes, det sko eg hatt... :-)

  SvarSlett
 2. Du er så flink, freshe lommer, digger mønsteret! Om han blir en "sagger" om noen år, så kan kan han jo skylde på deg, hihi!
  Kanskje det hjelper med en omgang i tørketrommelen?

  Klem

  SvarSlett
 3. Superfin bukse! Kjempefint teppe! Megafin gutt!
  Tusen takk for overraskelse i posten, nå er kjøleskapet mitt mye freshere! <3 <3 <3

  SvarSlett
 4. Jeg sitter her med verdens fineste ring på fingeren, og verdens fineste strikk i håret, og synes det er kjempekoselig at du likte tidsmaskinen min :)

  SvarSlett
 5. Fin bukse!! Kjempeflott med de lommene.

  SvarSlett
 6. Veldig fin bukse!
  Også på ein så sjarmerande gutt... Herlig bilder!

  Heldig han som har ei mor som kan laga så fin bukse.... (og mange andre ting!)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!