onsdag 3. august 2011

Tilbake :)

Eller egentlig har vi vært tilbake en stund allerede. Har bare ikke helt vært i bloggemodus. sånne hendelser som 22.juli setter en helt ut, og gjør at hverdagslivet ikke helt kommer i gang. Synes det er vanskelig å si noe om det, så mange kloke ord er sagt før meg. Men oppi alt sammen må jeg si at jeg aldri før har vært så stolt av å være norsk. For noen fantastiske mennesker vi har til å styre landet vårt!

Og for å hoppe rett over til bloggeverden- Tusen tusen tusen takk for alle de flotte kommentarene på forrige innlegg - jeg burde nesten ha laget et "takk for kommentarer på mitt innlegg om takk for kommentarer" :) Gjennom hele sommeren har det tikket inn herlige meldinger på mailen om kommentarer! Dere altså! Også har jeg hatt masse barnslig glede av flere nye følgere gjennom sommermåneden. Velkommen til dere! :)

Sommerens store slagere - Optii (helikopter) Og Biiii (bil) :


Hornbæk strand (der Peters far er fra, og Peter har tilbragt store deler av sin feriebarndom) i regnvær:

Ferien vår har vært hovedsaklig i Danmark på camping. Herlig herlig herlig, med strålende sol og flotte folk! Og med to par besteforeldre i umiddelbar nærhet fikk vi jaggu 3 hele dager for oss selv bare Peter og jeg.To dager i min ultimale ferieby, nemlig København, og 1 dag i superkoselige Odense.

Snikfotografert av pappa på vei til Genbruksbutikk. Alltid veldig ivrig på vei til, og alltis litt skuffa på vei ut. Finner visst aldri sånne kupp som andre får med seg.


Og nå er det snart skikkelig hverdag midt i trynet. Liten gutt som skal bli barnehagegutt neste uke, og en litt vemodig Vibeke som skal tilbake i jobb. Dette blir rart. Nå blir vi en tidsklemmefamilie vi også.

6 kommentarer:

 1. Ha..ha..for et fantastisk bilde av Henrik i vannkanten men vannet som er fanget i hatten mens han reiser seg opp!

  Så mye forskjellig fint dere har fått gjort i sommer! Sikkert deilig å få skviset inn litt kjærestekos også ;) Skal sammen med søstern til Køben første helgen i september og rågleder meg!

  Jeg har noen rolige dager hjemme før resten av gjengen kommer fra Jeløya. Har vært der nå i 3 uker. Gull verdt med svigerforeldre som har hytte der ute. Ungene og vi har kost oss glugg ihjæl...

  Har du fått besøkt Nr 19 eller?
  Hvis ikke, tar jeg gjerne en tur med deg etter sommern hvis du ikke skal jobbe full tid...

  Sommerklæm fra Siw

  SvarSlett
 2. så deilige bilder!
  likte spess godt det av dere som holder hender jeg da, det er den søteste formen for hverdagsromantikk :)

  godt at du er tilbake, savnet innleggene dine!
  lykke til med hverdagen som kommer!

  SvarSlett
 3. Velkommen tilbake fra ferie og bloggstoppmodus, jeg gleder meg til å følge med her inne.
  Nyt kvelden. =)

  SvarSlett
 4. That's life,Vibeke!Nyt alt du kan!Hilsen en som skal ha en slitsom 10.klasse i høst-Hilsen fra Synnøve,4-barnsmamma,lærer og også noen barnebarn som trenger sitt.Lykke til!Ser deg-har deg på bloggelista,nemlig...

  SvarSlett
 5. Ser ut som om dokken har hatt ein goe sommar... Herlige bilder! :)

  Lykke til med barnehage og jobbstart. Må nyta dei små gledene i kvardagen, sjølv om ein er i "tidsklemma"... ;)

  SvarSlett
 6. Ser ut som en herlig ferie. Den burde vare lenger. Ikke noe kjekt med tidsklemma.
  ( eller titsklemma - mammografi)

  Hos oss venter hverdagen på mandagen. Eller mannen har ferie 1 1/2 uke til heldiggrisen. Men kjenner jeg gruer meg. Tok fire uker ferie, så nå er det ikke mer fri før jul.

  Unasett: Lykke til! Det går seg nok til!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!