onsdag 31. august 2011

Syplassen i stuaOk, jeg innser at hobbyen min tar mye plass! Tålmodige Peter lar meg holde på, og har gått med på diverse innkjøpt for å bedre sytilgjengeligheten. I tillegg til dette skatollet har vi også kjøpt et høyskap til stoffene mine - og det midt i stua. Synes Peter er grei som går med på det altså! Det fine med dette skatollet er at jeg kan gjemme unna alt rotet :)

Denne lille skuffeseksjonen har fått plass oppå skatollet og rommer diverse sysaker. Elsker når alt er så lett tilgjengelig :)

Inni skatollet henger en liten og koselig lapp fra Peter :) Og i den orange brødboksen ligger uferdige prosjekter. Den er visst full, og jammen har den begynt å fylles oppå også... Og ved siden av brødboksen står symaskinolje - og det er i grunn dagens hotteste tips! Hver gang jeg skifter undertråd gir jeg også maskinen en runde olje. Ha noen Q-tips liggende så er det fort gjort å smøre på litt. En grundigere runde med olje kan man gjøre en gang i blandt også.

Og forøvrig takk for alle hyggelige kommentarer på forrige innlegg. Selv feiget jeg ut i dag på t-banen da jeg så en dame med en utrolig kul klipp som hun kledde veldig godt. Satt lenge og vurderte om jeg skulle si det, men ble så redd for at hun skulle tro at jeg sjekket henne opp eller noe. Så jeg turte ikke... Feige meg!

8 kommentarer:

 1. Koselig sykrok :) jeg har min under trappa jeg - akkurat passe stor plass..

  SvarSlett
 2. Herlig krok! Og, for en nydelig lapp - sånne må man ta godt vare på!!:)

  SvarSlett
 3. Ja, alla tyger och annat pyssel tar verkligen en del plats. Bakom varje pysslande kvinna står en snäll man som låter henne ta plats med alla tyger och tillbehör. ;-)

  SvarSlett
 4. Härlig liten syhörna du har!

  SvarSlett
 5. Brøt ut i spontan latter her jeg sitter for meg selv! Det er så typisk min tankerekke det du tenkte om at hun med den fine sveisen skulle tro du sjekket henne opp....jeg tenker jo ikke sånn selv hvis noen skulle komme på å gi meg et komplement, men jeg skjønner absolutt at du ikke turte ;0)

  Jeg tar oppfordringen og skal skryte av noen i dag!

  Ps. Fin sykrok, beundrer at du klarer å holde orden. Jeg har et helt rom som jeg roter til noe helt forferdelig...vet mange misunner sånne hobbyrom, men jeg vet ikke hva som er best. En ryddig krok hvor man faktisk har alt lett tilgjengelig eller et helt rom med kaos???

  SvarSlett
 6. Takk dere :) Jeg er veldig fornøyd med å ha et syhjørne jeg kan boltre meg på!

  Og haha, det er godt å høre at det er andre som tenker sånn også - og jeg heller ville ikke ha tenkt sånn dersom noen ga meg et kompliment :)

  SvarSlett
 7. Så fint og praktisk det så ut i sy-skapet ditt!!! Det der med oljen var jo svært lurt, og nå skjønner jeg jo at det er noe jeg burde gjøre og! Hmm, først finne ut hvor den skal havne hen..hihi!
  Akkurat det der med kompimenter snakket jeg og ei venninne om for flere år siden! Vi har begge vært i Australia og der var de inmari gode på å gi ut komplimenter til hverandre, så vi videreførte det! Blir mest til kjente og kollegaer, men er blitt flinkere til å skryte av folk jeg ikke kjenner. Kjennes jo så godt å få skryt selv!
  -Jeg var forresten på café i forrigårs da hun i kassa syns pungen min var så søt! -Den har jeg kjøpt av deg, så det var dagens fra meg til deg ;0)
  Helgeklem fra meg!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!