torsdag 11. august 2011

Symaskin-date :)I over en måned har symaskinen stårr nærmest urørt. Det har ikke vært lett å finne tid i en hektisk feriehverdag, og så har jeg funnet ut at jeg egentlig er ganske så lei av å pakke ut alt sammen i Henriks sovetid, for så å bli avbrutt etter kort tid når man er som mest inspirert. Så da har jeg heller latt det være. Og på kveldene har jeg vært feriesliten og latt det være da også.


Så jeg har sett fram til dagen i dag. Jeg har fri, Peter jobber og Henrik har begynt i barnehagen. Nå har jeg ettermiddagen fram til gutta kommer hjem. Radioen er flyttet ut i stua og en haug med kaffe er klar. Herlig :)

7 kommentarer:

 1. :) ha en super dag Vibeke.

  PS! Lurte på om du vil være gjest på min blogg når den lille kommer? Send meg en mail om du har lyst. heidi@imwithleia.com

  SvarSlett
 2. Så skjønn ny header du har fått deg!
  Grattis!

  Ja, så det ble symaskinen idag likevell ;)

  Deilig det å jobbe helt i fred uten andre forstyrrelser uten seg selv. Jeg er desverre veldig flink til å forstyrre meg selv..he..he...

  Drømmen hadde vært et lite verksted i nærheten, hvor alt stod fremme og klart til bruk utenfor hjemmet. Eller hva?

  SvarSlett
 3. Låter som en fantastiskt trevlig dejt, tycker jag. :-)

  SvarSlett
 4. Så deilig med tid og lyst til å sy! :)

  SvarSlett
 5. Det er så utruleg koseleg å lese bloggen din, Vibeke! :) Og eg hadde digga å ta ein kreativ sydag saman med deg!

  Kjenner att kjensla av at ein så gjerne vil sy, men at feriekvelden er til for å slappe heilt av..gjerne med eit glas kvitvin og ein kjærast! :)
  Sjølv har eg ikkje rørt symaskina på lenge, leeenge, men snart skal eg sette i gang. Og denne hausten skal eg ha fri ein dag i veka, og i alle fall annankvar gong skal dedikerast til kreative syslar! Gler meg! :)

  Lukke til med ny kvardag! Og NYT dei siste fridagane!! :)

  SvarSlett
 6. Eg kjenner meg godt igjen i det, og sidan det er enklare å finne fram eit strikketøy enn å ta symaskina fatt, er det strikketøyet som vinn ilag med tven.

  Lykke til med symaskindagen. Godt å kunne la kreativiteten få fullt utløp i ro og fred:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!