lørdag 13. august 2011

Sommerstemning i stua :)

Fredagsdaten min med symaskinen resulterte også i denne puta. Utgangspunktet for puta var det fantastiske stoffet jeg kjøpte på husfliden i København. For engangs skyld ville jeg bruke det fine stoffet rent egoistisk og ikke til butikken, så stoffet har fått lov til å bli bakside på puta.

Jeg elsker puta og blir skikkelig glad hver gang jeg ser den :) Hurra for glade farger i stua!11 kommentarer:

 1. Kjempe fin! Flotte, glade farger:)

  SvarSlett
 2. Den er kjempefin Vibeke!

  Maria

  SvarSlett
 3. Nydelig.. Har lenge lett etter oppskrift/mønster på denne type pute - har du et tips?

  Elisabeth

  SvarSlett
 4. Takk dere :) Stalltipset mitt er 30 graders vinkler, sy to og to sammen, så hver halvdel sammen, for så å sy de to halve sammen. Deretter stryke ut brettene fra baksiden, legg sirkelen på stoffet du vil ha som bakside og klipp ut. Deretter måler du lengden rundt og lager en lang remse som er litt lenger. Sy det hele deretter sammen :) Lykke til!

  SvarSlett
 5. Hurra for farger, og denne flotte puta! Jeg tror jeg må bestille en slik en av deg...:)

  SvarSlett
 6. Deilige gule sommerlige friske farger på de putene. Flere stuebilder? =)

  SvarSlett
 7. Åh! Superfin sommerpute! Nesten så varm og fin at den kan brukes som solsubstitutt i vinter :)

  SvarSlett
 8. Åh,så flott. Skikkelig deilige farger, så eg skjønner godt du blir glad kvar gong du ser på denne :)

  SvarSlett
 9. Så koslige puter du har laget, nesten maken til de jeg har blogget i dag også. En får jo rent dilla på å lage slike fargegleder til kosekroken!

  Klem Cille

  SvarSlett
 10. Wow! Så utrolig flott pute. Jeg er kjempeimponert!!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!