mandag 15. august 2011

Snille Siw :)

I dag har jeg vært på kaffebesøk hos Siw. Siw driver bloggen Revinyl og mange av dere har nok lagt merke til de kule tingene hun lager. Selv byttet jeg til meg en klokke for en tid tilbake, og er superfornøyd :) Det var sånn jeg traff Siw, som bor bare 2 minutter unna :)

Siw ligger fortiden rett ut med benet høyt, og i den forbindelse lurte hun på om hun kunne låne noen dvder. Jeg stakk bortom med Madmen, og i dag skulle jeg hente den igjen. Da hadde Siw gjort klart 3 bæreposer med stoff som jeg skulle få! Så snilt, så snilt!! Stoffet øverst her var min soleklare favoritt, og jeg gleder meg til jeg skal lage noe av det :) Tusen takk Siw :)

10 kommentarer:

 1. Snille Siwen da gitt!
  Har selv ligget i "det" sengetøyet som liten. Jaggu hadde vi ikke matchende tapet på barneværelset også...

  SvarSlett
 2. Så snilt!! Heldig er du som har så fin nabo:)

  SvarSlett
 3. Wow, så snilt!! Speider en gammel kjenning i bakgrunnen der. Det som ligger ovenfor det ensfarvede gule, har det samme i blå-toner..kjempeflott mønster!

  Og kjempeflott er den nye banneren din også! Ble rent godt humør av å se på den :)

  SvarSlett
 4. hei, i dag fant jeg den fine bloggen din, så mye fint her, legger deg til i mon bloggroll jeg. Snilleste revinyl da, håper hun kommer seg med benet snart. Hun lager jo de fineste ting;) Ha en fin uke videre, hilsen Wilhelmines blogg

  SvarSlett
 5. Så mange flotte stoffer :-)
  og så mye fint du har laget :-)

  SvarSlett
 6. Hei igjen :-)
  Bare ett lite tips :

  Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr
  Ny sjangse - Hver måned
  ALLE som har link til www.barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
  Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
  eller på Facebook

  Vil du være med ?
  de har litt klær til dame også :-)
  og mammaklær :-)

  SvarSlett
 7. Kjære goe søte snille Vibeke!

  Bare hyggelig å gi bort stoff til noen som
  setter pris på det! Klæm Siw

  SvarSlett
 8. Så HÆRLIG stoff!!! Tenk alt det fine du kan forvandle det til da! Snillingen altså, mye godt blogglandia kan føre til!!

  Du -så utrolig fin gla'-pute du har sydd! Etthvert rom skulle hatt en slik en!!

  Klem

  SvarSlett
 9. En skatt! Heldige du ;0) Er på leting på siden din etter et innlegg jeg mener å sett tidligere på siden din - gjaldt hvor du bestiller merkelappene du har på produktene dine..? Har til og med vært inne på den aktuelle siden, men kan ikke finne den nå..kan du hjelpe?

  Elisa

  SvarSlett
 10. Takk dere! Og Elisa: Jeg bestiller på minanamnband.se :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!