søndag 21. august 2011

Retro i gangen

I København i sommer kjøpte vi med denne tapeten fra RetroVilla. Jeg var litt spent da jeg pakket den fram om den var så fin som jeg husket den. Det er lett å la seg rive med når man er i en så flott butikk, og ende opp med å kjøpe noe man lurer på hva i all verden man skal bruke til.. Vi har vel alle gått på sånne shoppingtabber ;) Så jeg ble veldig glad for å se at den faktisk var like fin som jeg husket :)


Noen tapetrester ble til overs og den lille remsen tok jeg med meg på sykebesøk til snille Siw. Resultatet kan du se her :)

Tapeten er limt på med tapetlim og har fått et strøk lakk. Den burde nok få flere strøk med lakk også, men det er ikke lett å finne tørketid når man har en liten krabat som vil bruke den som krakk :)5 kommentarer:

 1. Det ble kjempefint! Kjempekul tapet - og fin benk! Sånn skulle jeg hatt - praktisk med hjul på kassene. Går det an å spørre hvor den er kjøpt?!

  SvarSlett
 2. Ja, benken er helt super til gangbruk! I følge Peter kjøpte vi den på Smart Club :) Et av de få ikke IKEAproduktene vi har;)

  SvarSlett
 3. Herlig ble den:) Stas at gutten synes den er praktisk da;)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 4. Heia :)

  Du har så vanvittig mange stilige og fine stoffer OG papirer/tapeter å vise frem her.....for ikke å snakke om alt det du lager av det ;). Takk for en koselig kommentar på bloggen min. Jeg er også stripegal, skjønner du. Av en eller anna grunn blir det striper på meg gang på gang.....og striper og gult er jo bare en kombinasjon som måtte komme, hehe.

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!