fredag 26. august 2011

PapirposeproduksjonForrige helg hadde Peter og jeg papirposeproduksjon i sovetiden til Henrik. Det tilhører virkelig sjeldenhetene at vi gjør noe så aktivt mens han sover. Vaneligvis benytter vi tiden til å gjøre minst mulig... Men jeg hadde bladd i "Brukt på nytt"-boka og sett på papirposene der, og da var det bare å bla fram siden og si til Peter: "Se Peter, hadde det ikke vært hyggelig om vi gjorde noe sånt? Se så fint da! Så kan vi lage mange vet du. Det blir bra, ikke sant?" Og jaggu fikk jeg lurt han til å være med. Jeg sto for selve posebrettingen, mens Peter tok seg av hanklagingen. Super arbeidsfordeling :)

Spesielt imponert over Peters hank-kunnskaper ble jeg av denne papirhanken her:
Han er flink, sant? :)

Jeg lagde også noen små matchende til/fra-lapper. Sikkert kjekt å ha til jul (What - tenker jeg på jul nå?!), og kjekt for å få brukt opp de små avklippene.
Og med det ønsker jeg dere alle en super helg! Selv skal jeg akkurat nå avgårde til min aller første kjøretime. På tide :)

13 kommentarer:

 1. Veldig fine poser,og like fine bilder av dem;)
  Lykke til på kjøretimen, tunga bent i munnen:)

  SvarSlett
 2. Kjempefine!
  Lykke til med kjøretime! Det må jeg få gjort engang snart også.. ;-)

  SvarSlett
 3. Vilka påsar! Fantastiskt fina! Även kort och bokmärken! Förstod inte riktigt VAD ni gjort dem av, vad är det för papper?

  SvarSlett
 4. De ble jo veldig fine og dekorative! Og så kjekt å gjøre noe slik sosialt også. Hadde aldri i verden fått med meg samboeren min til å gjøre noe slikt.

  SvarSlett
 5. Dritlekre!

  Digga at det var matchende kort :)

  Fin hælg! Klæm

  SvarSlett
 6. Så flinke dere to er! Virker som et bra par altså :). God helg!

  SvarSlett
 7. Kjempefine poser,dere har laget.
  Ha en flott helg

  SvarSlett
 8. Så fine!
  Lykke til med kjøretimer :o)

  SvarSlett
 9. wow! superfine! god ide å gi gaver i!

  SvarSlett
 10. Jøss, for en super idé.. og ja, du sier noe ang jul.. det er plutselig under 4 måneder til og om man skal få noe ferdig her i huset, så må jeg begynne å tenke i de baner nå! Tror den boka må skaffes jeg, hørtes ut som noe for meg!

  God helg, klem!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!